30 Ağustos Şarköy’de törenle kutlandı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

30 Ağustos Şarköy’de törenle kutlandı

30-08-2020 | 15:06

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü, Şarköy’de törenlerle kutlandı.

 

Pandemi kısıtlamaları kapsamında Kent Meydanı’nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya, Şarköy Belediye Belediye Başkanı Alpy var, Şarköy Garnizon Komutanı GökhanTamaç, Şarköy Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu,  Şarköy CHP İlçe Başkanı Birl Taner ,Şarköy MHP İlçe Başkanı Gökhan Yıldız, Gaziler, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Tören Şarköy Şehitlik Mezarlığında Başladı

Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya,Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Ak Parti ilçe Başkanı Engin Sadunoğlu, CHP İlçe Başkanı Birol Taner ve Kamu ve Kuruluş temsilcilerin katılımıyla Şarköy Müftüsü Menderes Karapunar’ın okuduğu duaların ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı.

 

ÇELENKLER SUNULDU


Törende, Kaymakam Kaya, Şarköy Belediye Başkanı Var, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Pandemi salgını sebebiyle kutlamalar kısıtlanmasına rağmen vatandaşların da kutlamalara katıldığı görülürken, İlçe Kaymakamı Şenol Kaya ilk resmi törenine katıldı. Şarköylü vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ CHP Milletvekili genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak’ın göndermiş olduğu  kutlama mesajı okundu.   Çelenk sunum töreni sonrası Atatürk anıtı önünde  ellerinde Türk bayraklarını sallayarak Gençlik Marşı ve İzmir Marşını hep bir ağızdan söylediler. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve Şarköy  CHP İlçe Başkanı Birol Taner vatandaşlara eşlik etti.




ETİKET :  

Tümü