AK Parti'de 2019 yerel seçimler için aday adaylık dönemi başladı! İlk resmi aday adayı Kemal Türkoğlu - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

AK Parti'de 2019 yerel seçimler için aday adaylık dönemi başladı! İlk resmi aday adayı Kemal Türkoğlu

Ak Parti, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için startı verdi. Bu bağlamda Tekirdağ Şarköy belediyesi Ak Parti meclis üyesi Kemal Türkoğlu Şarköy belediye başkanlığı için aday adayı dosyasını Şarköy Ak Parti binasına giderek Şarköy Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu'na teslim ederek aday adayı olduğunu açıkladı.

05-11-2018 | 21:45

Şarköy  Belediyesi meclis üyesi Kemal Türkoğlu, Şarköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. "Ya Allah. Bismillah" diyerek yola çıktıklarını belirten Türkoğlu, Türkiye'de adından bahsedilen belediyecilik sistemini ben ve ekip arkadaşlarımla beraber Şarköy halkına yaşatmak istiyoruz.” dedi

Şarköy’ün  seçkin ailelerinden, Şarköy’ün önde gelin işadamlarından Şarköy Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Kemal Türkoğlu Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Ak Parti'den Şarköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

“2019’DA BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

"Ya Allah. Bismillah" diyerek yola çıktıklarını belirlen Kemal Türkoğlu. "Allah’ın izni devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ve Şarköy halkının o güzel tercih oylarıyla inşallah 2019’da belediye başkanı olacağım.” Şeklinde açıklamada bulundu.

“ŞARKÖY HALKININ DESTEKLERİNE TALİBİM”

İddialı olduklarını vurgulayan Türkoğlu. "Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. İnşallah 5 yıl içerisinde Türkiye'de adından bahsedilen belediyecilik sistemini ben ve ekip arkadaşlarımla beraber Şarköy halkına yaşatmak istiyoruz. Bu noktadan hareketle büyüklerimizin izni ve tüm Şarköy halkının desteklerine talibim.” İfadelerini kullandı.

Şarköy Ak Parti  ilçe binasında yaptığı konuşmada söyle devam etti. “Değerli Hemşehrilerim, basınımızın güzide mensupları, sayın ilçe başkanım, sayın meclis üyelerim, sayın ilçe yönetim kurulu üyelerim,

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Türkiye’nin gelecek umudu olan, demokrasinin ve özgürlüklerin güvencesi, aydınlık yarınların mimarı Ak Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığı için başvurumu yapmak üzere ilçe teşkilatımızla beraberiz. Bir Şarköy sevdalısı ve içinizden biri olarak, yıllardır siyasetin içerisinde deneyim kazanmış iki dönem belediye meclis üyeliği yapmış bir kardeşiniz olarak Şarköy’ün 31 mahallesinin sorunlarını en yakınen bilen, çözümleri hususunda yıllardır öneriler getiren fakat yönetimde bulunan CHP li belediye başkanlarının beceriksiz idareleri yüzünden çözülemeyen bir çok sorunu çözebilecek hem alt yapıya hem de kadrolara sahip olduğumuz için bu göreve talibiz. Şarköy’ümüzü marka şehirler içerisine sokacak onlarca projeyle sizlerin desteğiyle bu yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyerek, Ak partiden aday adayı olacak diğer arkadaşlarımada şimdiden başarılar diliyorum. Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum”dedi.




ETİKET :  

Tümü