AK Parti'den, Şarköy Belediye Başkanı CHP’li Alpay Var’a Hayırlı Olsun Ziyareti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

AK Parti'den, Şarköy Belediye Başkanı CHP’li Alpay Var’a Hayırlı Olsun Ziyareti

27-04-2019 | 12:05

AK Parti'den, Şarköy Belediye Başkanı CHP’li Alpay Var’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu ve beraberindeki heyet Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, yeni seçilen Ak Parti  belediye meclis üyeleri ve AK Parti yönetim kuruluyla bereber 31Mart  seçimlerinde Şarköy belediye başkanı seçilen Alpay Var’ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti ilçe başkanı Engin Sadunoğlu, "Cenazede, düğünde, üzüntülü ve sevinçli günlerimizde beraberiz. Durum böyleyken,Şarköy ilçemiz  için yapılacak her hizmetin arkasında oluruz. Seçim demokrasi içindir. Seçim insanların fikirlerini yaşadığı bir çalışma ortamıdır" dedi.Şarköylü hemşerilerimin sandıkta sizden yana teveccüvü olmuştur. İktidar partisi olarak Şarköy ilçemiz için yapılacak her hizmette yapacağımız katkı için yapılması ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerekirse bakanlıklarda takip edilecek projeleri Ankaraya giderek takip ederiz.

Ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu aktaran Belediye Başkanı Alpay Var  "Seçim çalışmalarında Şarköy ilçemize yakışır şekilde demokrasi söleni havasında kazasız belasız seçim atlattık.

Yapacağımız  projelerde ve  etkinlikleri gerçekleştirirken, sizleri yanımızda görmek isteriz. Biz hayatın her alanında sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluruz" diye konuştu.

 




ETİKET :  

Tümü