AK PARTİ’DEN ŞARKÖY HABER GAZETEMİZE ZİYARET - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

AK PARTİ’DEN ŞARKÖY HABER GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri,Şarköy Haber Gazetemizi ziyaret etti.

31-01-2021 | 23:28

Çalışmalarını Şarköy’de sürdüren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, partisinin Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şarköy Haber Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Nuri Çağlar ile bir araya gelen Özcan ve Sadunoğlu, 2020 yılında yaptıkları çalışmaları ve 2021 yılındaki hedefleri hakkında bilgiler verdi. Yeni yıl ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Ben ve yönetimim göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Tekirdağ’da sıkmadığımız el, gezmediğimiz ilçe kalmadı. 2021 yılında da çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek.” diye konuştu.
Şarköy İlçemizin Hükümet Yatırımı Olarak 3 Temel Sorununu Dile Getirdi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarköy Haber Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nuri Çağlar, Banadamı Karne getirdiniz esprisi yaptıktan sonra “Başkanım Türkiye gündemi oldunuz bütün ulusal kanallar gazeteler sizden bahsediyor.Rakip yayın yapan gazeteler bile sizi manşetten ve ana haberden veriyorlar milyarlar verseniz bu reklamları yaptıramazsınız” diyerek Özcan ve Sadunoğlu’na yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi. Pandemi döneminde en çok etkilenen sektörlerden birinin de basın sektörü olduğuna vurgu yapan Çağlar, Şarköy ilçemizin 35yıldır yapılmayan sanayi sitesi problemi, çevre yolu ve 4 yıllık fakülte gibi ivedilikle yapılması gereken sorunların olduğunu belirtti.
MESTAN ÖZCAN’DAN KARNE AÇIKLAMASI

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan eleştirilere neden olan karne dağıtımı ile ilgili açıklama yaptı. Karneyi koronadan vefat eden bir kız öğrenciye götürdüğünü ifade eden Özcan, öğrencilerin tartışmaların içine çekilmemesi için de paylaşımını sildiğini kaydetti.
BABASI COVİD’TEN ÖLEN KIZA KARNE GÖTÜRMÜŞ
Karne dağıtımı ile ilgili akşam saatlerinde açıklama yapan Özcan “Cuma günü yurt genelindeki tüm okullarımızda “dijital karne” dağıtımı gerçekleştirildi. Bizler de şehrimizde ikamet eden ve halihazırda iletişimde olduğumuz üç ailemizin üç başarılı evladına bir sürpriz gerçekleştirdik. Bu sürprizimiz, zaten iletişim halinde olduğumuz velilerimiz tarafından (Burada belirtiyor olmaktan mahcubiyet duyuyorum ama his yoksunlarına belki bir cevap olacaktır; kızlarımızdan bir tanesi, babasını Covid-19 belasından dolayı kaybetti.) talep edildi. Veliler karneleri bastırmışlar ve bizi davet ettiler. Bizler de böyle bir hayra, böyle bir mutluluğa vesile olmaktan geri duramazdık. Hediyelerimizi hazırladığımız gibi bu üç evladımızın evlerine gittik” dedi.
YETİMLERİ SEVİNDİRMEK MUTLULUK KAYNAĞI
Öğrenci adresleri ile ilgili milli eğitim ve okul yöneticilerinin bir dahili olmadığımı söyleyen Özcan, “Öyle zannediyorum ki başarılı kızlarımızı tebrik etmek, onlara hediyeler vermek, yetimleri sevindirmek; kalbinde duygu besleyen her insan için bambaşka bir mutluluk kaynağıdır. Bu karnelerin dağıtımında ve adresleriyle alakalı bilginin paylaşımında Millî Eğitim Bakanlığımız ile okul müdürünün herhangi bir bilgisi ve dahili yoktur. Hatta belki de sosyal medya paylaşımımız ile haberleri olmuştur. Zaten iletişim halinde olduğumuz bu ailelerden, paylaşım yapmak için de müsaade aldık” dedi.
SİYASİ BİR AMAÇLA YAPMADIK
Karneleri oy ya da siyasi bir amaçla dağıtmadığını aktaran Özcan, “Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet; siyasi bir amaç ya da oy toplama üzerine yapılan bir kampanya fikrini içermemektedir. Amacımız sadece gençlerimize sürpriz yapmaktı ve iyiliği teşvik etmekti. Velilerden ve evlatlarımızdan da müsade alarak paylaşmıştık. Zira o çocukların yüzlerindeki tebessüm, gelecek tüm kötü eleştirilere bedeldi belki de” diye konuştu.
EVLATLARIMIZI TARTIŞMAYA KATMAMAK İÇİN PAYLAŞIMI SİLDİM
Paylaşımı niçin sildiğine de açıklık getiren Özcan, birtakım insanlar, çocuklarımızın yüzlerine bir nebze de olsa mutluluk vermekten yıllardır uzak durdukları için her çabayı şerre, her fikri sui zanna yormakta. Mevzu bahis çocuklar olduğunda bile hüsnü zan içinde düşüncelere kapılamayacak kadar mı kararttık kalplerimizi? Başarılarıyla yarınlarımızın umudu olan kızlarımızın yüzlerinde tebessüm bırakmak için yapılmış olan bu faaliyetin, bambaşka noktalara çekildiğini ve yanlış anlaşıldığını görmek ve hatta yetim yavrumuzun böylesi anlamsız haberlere konu edilmiş olması, bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bu nedenle gerek eğitim camiası, gerek velilerimiz ve o evlatlarımız bu tartışmanın içinde yer almasın diye paylaşımlarımızı da kaldırdık.” Dedi.




ETİKET :  

Tümü