Alpay VAR'dan Görkemli Açıklama - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Alpay VAR'dan Görkemli Açıklama

Yerel seçimlerde Şarköy’de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Süleyman Altınok aday olmayacağını açıklamasından sonra Mart 2019 yerel seçimlerde Şarköy’de aday adayları edinilen bilgiye göre Alpay Var, Efrayim Galip, Vahit Aslan, Neşet Yavuz, Hüseyin Akkoç resmi başvuru yaptıkları ve CHP genel merkezin aday adaylık süresini 10 gün uzatmasından sonra sürpriz aday adayları çıkacağı , Şarköy CHP ilçe başkanlığı görevini yaparken istifa edip aday adaylığını açıklayan Alpay Var büyük bir partili katımlıyla aday adaylığını açıkladı.Şarköy CHP belediye Aday adaylığı açıklamasına Tekirdağ büyükşehir CHP'li belediye başkanı Kadir Albayrak,Şarköy CHP belediye başkan vekili Nafız Selçuk Güvenilir Şarköy CHP belediye başkan aday adayları Efrayim Galip,Vahit Aslan parti yöneticileri ve partililer katıldı.

22-10-2018 | 18:51

Şarköy CHP ilçe başkanı Birol Taner konuşmasında tüm CHP'ye gönül vermiş üyelere hoş geldiniz dedikten sonra kendisinden önce 3 yıl gibi sürede Şarköy CHP ilçe başkanlığı yapan Alpay Var'a yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket verdi. Aday adaylığı açıklama toplantısında kendisini yalnız bırakmayan partili dostlarına teşekür eden Alpay Var. Konuşmasında şöyle devam etti;

 

"Büyükşehir belediye başkanım, il başkan vekilim, ilçe başkanlarım, ilçe belediye başkanlarım, belediye meclis üyelerim, il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kollarımız, oda, kooperatif, dernek başkanlarımız, sevgili muhtarlar, basınımızın değerli temsilcileri ve her zaman beraber olmaktan onur duyduğum cumhuriyet halk partisi ailem, çok değerli Şarköylüler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz.

İki dönemdir sizlerden aldığım güç ile sürdürdüğüm ilçe başkanlığının devamında, Şarköy’ümüze daha fazla hizmet edebilmek için Şarköy belediye başkanlığına adayım.


Aday adaylık süreçleri hem rekabetin yaşandığı hem de herkesin partiye ilgisinin arttığı süreçlerdir. Bu süreçte adaylar hedefe ulaşmak için farklı yollardan çalışmalarını yaparlar. Ama unutulmamalıdır ki cumhuriyet halk partisinden aday adayı olan birinin tek hedefi olmalıdır, o da cumhuriyet halk partisini yerelde iktidar yapmak.


Malumunuz ilçemizde bir tane belediye başkanı seçilecektir. bu aday adaylık süreci karşılıklı sevgi ve saygı ile partimize zarar vermeden yürütülmelidir. Bu sürecin sonunda belirlenecek belediye başkan adayımızı desteklemek tüm üyelerimizin olduğu gibi biz başkan aday adaylarının da öncelikli görevi olmalıdır. bu parti içi demokrasi şöleni son bulup partimizin belediye başkan adayı belirlendiğinde cumhuriyet halk partisi çatısı altında birlik ve beraberliğimizin devam etmesi en büyük isteğimdir. Bu duygu ve düşünceler ile aday adaylığını açıklayan veya açıklamaya hazırlanan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
İlçe başkanı olduğum 3 yılda, belediye başkanımız ve 11 meclis üyemiz ile şahsımın grup başkanlığında çalışmalar gerçekleştirdik. bu çalışmalarımızda öncelikle Şarköy’e hizmetlerinden ve şahsıma desteklerinden dolayı büyükşehir belediye başkanımız Kadir Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belediye başkanımız Süleyman Altınok ve meclis üyelerimize de Şarköy için verdikleri emekler için partim ve şahsım adına teşekkür ederim.
ilçe başkanlığındaki 3 yıl bana belediyecilikte tecrübe katarken, Şarköy halkına hizmet etmemi sağladı. Ayrıca şuan Şarköy’ün 31 mahallesinde neler yapılmalı, neye ihtiyaç var en yakından görmemi sağlamış oldu.
Şarköy’de rahat, huzurlu alışverişi sağlayacak kapalı pazar yeri, trafiği rahatlatacak otoparkları, şu anki yerinin dışında bir yerde daha modern bir otogarı, bütün birimlerin bir arada olduğu, rahat ve hızlı hizmet alınabilecek belediye hizmet binası, parke taş imalathanesini yeniden faaliyete geçirip yollarımızın bakım ve onarımının daha hızlı yapılması, çalışılan 1/5000’lik imar planının biran önce bitirilmesi, ihtiyaç olan mahallelerimize düğün salonları, üreticilerimiz için soğuk hava deposu, hayvan pazar yeri, arazi yollarının bakımı, sorun oluşturan tır ve kamyonların şehir içinde sokak aralarından kalkmasını sağlamak için kamyon garaj yeri, küçük sanayi sitesi sorunun çözülmesi, çocuklarımız için belediyemize ait modern bir kreş, kanalizasyon ve su sorunu çözülmemiş yer bırakılmaması, turizmimiz için yatırımcıları teşvik ederek konaklama kalitesinin ve sayısının arttırılması, hayvan severler ile beraber küçük dostlarımıza daha iyi hizmet verilmesi, her yaştaki vatandaşımız için eğitim, sağlık, spor, eğlence ve kültürel alanlarda faaliyetlerimizin arttırılması öncelikli hedefimiz olacaktır.
Bunları büyükşehirimiz ile koordineli bir şekilde eksiksiz yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Şarköy’ün sorunlarını biliyoruz, adaylığımızın resmi olarak açıklanmasından sonraki seçim sürecinde projelerimizi halkımızla, sizler ile paylaşacağız.
Halkımız bize bu görevi layık görürse, halkımız ile her zaman iç içe olup, Şarköy’e hakettiği değeri vermek için canla başla çalışacağıma söz veriyorum.
Bugüne kadar Şarköy’de başta Süleyman Altınok olmak üzere görev yapmış tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, siyasi parti ilçe başkanlarımıza ilçemize yapmış oldukları hizmetler için şükranlarımı sunar, vefat edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler dilerim.


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında adım attığım bu yolda bana destek olduğunuz için sizlere ve beni bugüne kadar hiç yalnız bırakmayıp ne olursa olsun destekleyen eşime ve aileme sonsuz teşekkür ederim"dedi.




ETİKET :  

Tümü