Ameliyat Olan Başkan Altınok Görevine Başladı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Ameliyat Olan Başkan Altınok Görevine Başladı

Prostat ve Göbek fıtığı nedeniyle ameliyat olan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, tedavisinin ardından yeniden görevine başladı.

10-11-2018 | 12:24

Maslak Acıbadem  Hastanesi'nde Porostat ve bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok tedavisinin ardından yeniden görevine başladı.Hastanedeki tedavisinin ardından yaklaşık bir ay evinde dinlendi. 5 Kasım 2018 Pazartesi günü görevine başlayan Altınok, belediye binasında personeli tarafından alkış ve çiçeklerle karşılandı. 


Ameliyat sonrasında kısa sürede toparlandığını belirten belediye başkanı Süleyman Altınok’u Şarköy Haber sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Şarköy DHA temsilcisi Nuri Çağlar makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Moralinin ve sağlık durumunun iyi olduğu gözüken başkan Altınok yaptığı açıklamada”Çok şükür Acıbadem hastanesinde  son derece başarılı bir şekilde yapılan Prostat ve Göbek fıtığı ameliyatı sonrasında eski sağlığıma tekrar kavuştum. Yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrı kaldığım süre içerisinde her zaman desteklerini yanında hissettiğim değerli Şarköy’lü  hemşerilerime  ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Benim bulunmadığım süre içerisinde arkadaşlarımız belediye hizmetlerini ve çalışmaları aksatmadan sürdürdü. 30 yıl süre zarfında meclis üyeliği ve  3 dönem belediye başkanlığı yaptım.Şeffaf belediyecilik olarak belediye makam kapımızı kimseye kapatmadık.Belediye makamının insanlara zorluk çıkarmak değil çözüm üretmek ve kimseyi kırmadan imkanlar ve kanunlar çercevesinde hizmet etmeye çalıştım.Benden sonraki aday olacak arkadaşlar birbirinden Şarköy sevdalısı hizmet heycanı içinde olduklarını görüyorum.Kimseyi kırmayan, ötelemeyen arkadaşlardan birisi kazanacak. Benimde 30 yıllık belediyecilik tecrübemden faydalanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem;Kimseyi kırmadan,parti gözetmeden hizmet etme anlayışı olduğu sürece,tek amaçları Şarköy sevdalısı olan insan odaklı hizmet anlayışı olan kazanır.Nuri’cim sen beni tanıyorsun senin yazdığın gibi kazanamayacağını anlayınca aday olmadı yazmışsın işin aslı öyle değil.Ben sağlık sorunlarımdan dolayı aday olmayacağımı açıklayınca yukarısı beni aradı. Siz bu açıklamayı nasıl yaparsınız bize sormadan diyerek tepki gösterdi.Bende yaş yetmişi geçti birazda çocuklarıma ve eşime zaman ayıracağımı ve bırakmanında bir erdemlik olduğunu söyledim.İnsan yeter demeli.Allahıma şükürler olsun ben Şarköy sevdalısı olarak bu hazzı tattım.Şarköy sevdalısı arkadaşlarda tatsın.Bugünden itibaren 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yeni seçilecek arkadaşa görevi devir teslim edene kadarki sürede Şarköylü hemşerilerime hizmete devam edeceğiz" dedi.

 




ETİKET :  

Tümü