Atamızı, özlem, rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Atamızı, özlem, rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

10-11-2018 | 12:20

Atamızı, özlem, rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’ninci yıl dönümünde anıyoruz.

 

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 80'ninci yılında özlem, minnet ve şükranla anıyoruz.

-"Büyük Önder Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetle Türkiye'nin ilelebet payidar kalması için, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yol göstericiliğinde güçlü bir irade ortaya koyulmuştur. Atatürk tarih boyunca yetişen en büyük deha ve önderlerden biridir.

"Atatürk, dünyada hayranlık uyandırmış, ülkemizde de ilelebet gönlümüzde yaşayacaktır. O tüm hayatını milletine adayan Kurtuluş Savaşı'nda kazandığı mutlak zaferle tarihin gidişatını değiştirmiş, bizlere bağımsız bir ülke aydınlık yarınlar armağan etmiştir. Büyük lider, eşsiz bir komutandır. Aziz milletimiz bugün onun gösterdiği hedefler doğrultusunda azim ve kararlılıkla ilerleyerek Cumhuriyetimizin kuruluş idealine her zaman sadık bir cumhuriyet neferi olarak yoluna devam edecektir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece gösterdiğin hedeflere hep birlikte yürüyecek ülkemizin yolu daima açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyor ruhları şad mekanları cennet olsun.Şarköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  tertiplenip  Şarköy Adolu İmam Hatip Lisesisinin   hazırlamış olduğu porram  10 Kasım 2018 Cumartesi Günü Saat 08:45 Cumhuriyet meydanında çelen sunma,saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başlayıp Saat 10:00’da şarköy kültürmerkezi binasında çeşitli etkinliklerle türkiye cumhuriyeti’nin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatür’ün aramızdan edediyete ayrılışının 80. Yıl yünümünde anılacak.

 




ETİKET :  

Tümü