"Atatürk'süz Türkiye Ve Atatürk'süz Bir Tarih" İstemiyoruz - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

"Atatürk'süz Türkiye Ve Atatürk'süz Bir Tarih" İstemiyoruz

Atatürkçü Düşünce Derneği 3. Havaalanı adının Atatürk olması için tüm yurtta imza kampanyası başlattı.

30-09-2018 | 15:39

ADD'den yapılan açıklama şöyle:


"ATATÜRK TÜRKİYE'DİR. 3. Havaalanının adı ATATÜRK olsun... Bir imza da senden..." sloganıyla başlatılan imza kampanyası

ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu İzmir'in kurtuluş yıldönümünde 09 Eylül 2018 Pazar günü İzmir'de yaptığı toplantıda "3. Havaalanı adının ATATÜRK olması için ilk adım olarak imza kampanyası" başlatacağı, sonra da yasal ve demokratik tüm insan haklarının kullanılarak kitlesel eylemler düzenlenebileceği kararı almıştır.

"Atatürk'süz Türkiye ve Atatürk'süz bir tarih" istemiyoruz sloganıyla yola çıkan Şarköy Atatürkçü Düşünce Dernek Başkanı Diş doktoru Soner Çimendere gazetemize yaptığı açıklamada
   

“Yapmış olduğumuz imza kampanyası Genel merkezimizce ülke genelinde yapılmakta olan bir kampanyadır. Bizler şunu söylüyoruz; ATATÜRK havalimanı kapatılıyor ya da taşınıyor hiç önemli değil. Yeni yapılan havalimanın adı bu ülkenin kurucusu, bu milletin kurtarıcısı Türk tarihinin gururu ATATÜRK olmalıdır. Havalimanı yapımına başlamadan önce proje ile ilgili bir çok yanlış ve hataya değinmek istedik ama bize havalimanı yaptırmıyorlar damgası vurulmak istendi. Bizlerin çabası Ülkemizin daha yaşanılır bir coğrafya olması içindir, çocuklarımıza daha aydınlık gelecek bırakmak içindir. Ve bizler bu hedefimizi gerçekleştirmek için ATATÜRK ün göstermiş olduğu yolu benimsiyoruz. İşte bu yüzden herkese ATATÜRK ü anlatmaya, ATATÜRK ün ilkelerini dinletmeye çabalıyoruz. Bu ülke hepimizin ve bizler diyoruz ki madem her şeyi halka sormaktan çekinmiyoruz, o zaman havalimanı ismini de soralım. Derneğimiz olarak ŞARKÖY halkına şunu diyoruz; sen yoksan bir eksiğiz, gelin sizde bu imza kampanyasına destekte bulunun”dedi.




ETİKET :  

Tümü