''Ayrı siyasi parti ve geleneğin müşterek bir çok noktası üzerine kurulduğu anlaşılsın ve bilinsin'' - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

''Ayrı siyasi parti ve geleneğin müşterek bir çok noktası üzerine kurulduğu anlaşılsın ve bilinsin''

16-10-2020 | 23:40

Milliyetçi Hareket Partisi, ülkü ve ülke yolunda can siperane mücadele eden şehit ocağı şehadeti düğün bilen yiğitlerin ocağıdır. Ülkücü hareket bu günlere kolay gelmediği gibi hesapsız bir şekilde mevcudiyetini Türk İslam ülküsüne feda eden ‘’amasız, şartsız’’ her türlü bedeli ödemeye razı olan bir iman kafilesinin fedakarlıkları ile Türk milletine hizmete devam etmektedir.
Benlik ve nefsani arzular ile dolu bir siyasi yaşam bu harekette barınamayacağı gibi, sadece geminin limana nasıl geldiğine bakıp, denizde geçen fırtınalı anları, atlatılan tehlikeleri hesap etmeden iftira ve hased çukuruna düşmekte vefasızlığın ve fitnekarlığın dik alasıdır. ‘’’ Bende MHP’LİYİM ama, yahut bende ülkücüyüm ama’’ diye başlayan cümlelerin varacağı yer müflislik çukuru, fitne uçurumu, ihanet sarmalıdır.
Ülkücü hareketin her kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak, bu ve bu gibi söylemleri, MHP teşkilatlarının yapısını bilmeyip gündelik siyasi rantlar üzerinden yorum veya hakarete soyunan güruh ve kişilerin bu harekette barınamadığını, belli bir süre görev alsa bile şehitlerin kanları ile sulanmış bu mübarek çatıdan eninde sonunda dışarı çıkarak ‘’ başkalarının yenisi olduğunu’’ çok iyi bilen ve bunları dema dem tahlil eden bir kardeşiniz ve arkadaşınızım.
Şahsıma tevdi edilen makam’ın ahirette ki hesabını da aynı idrak ve ciddiyetle düşünen biri olarak; Milliyetçi Hareket Partisinin hiyerarşik teşkilat yapısı dışında hiçbir makama, odağa ve güruha söz hakkı tanımayacağım gibi, Liderim Devlet Bahçeli bey’in şahsıma güvenerek verdiği yetkinin gerekliliklerini de sonuna kadar yerine getirmeyi bir namus borcu olarak göreceğim.
Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye’nin menfaatlerini ve Türk milletinin güvenliğini siyasetinin esas noktasına koyarak yeni kapı ruhu sonucunda büyük bir inanmışlık ve azim ile devam ettirdiği Cumhur İttifakına destek ve gayretlerimi inanmış bir ülkücü olarak sonuna kadar sürdüreceğim.
Lakin istirham ve temennim odur ki; Cumhur ittifakının yapısı tahlil edilirken bu ittifakın bir koalisyon olmadığı, iki ayrı siyasi parti ve geleneğin müşterek bir çok noktası üzerine kurulduğu anlaşılsın ve bilinsin. Zira Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ilkeli ve kararlı duruşu ile Türk milletinin yararına gerçekleştireceği her politikada ne bir makam ne de bir paye beklememiş, bunu düşünmeyi bile temsil ettiği siyasi geleneğe hakaret saymıştır.
Bu duygu ve düşünceler ile açıklamama son verirken değerli Şarköylü hemşehrilerimi hürmet ve muhabbet ile selamlıyor, Cenab-ı Allah’tan her birine muvaffakiyetler nasip eylemesini temenni ediyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !




ETİKET :  

Tümü