Bahadır Keresteci, AK Parti'den Aday Adayı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Bahadır Keresteci, AK Parti'den Aday Adayı

Bahadır Keresteci AK Parti'den Şarköy Belediye Başkan aday adayı oldu. Şarköy’de başarılı ticari çalışmalara imza atan ve bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Bahadır Keresteci, AK Parti'den Şarköy Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

11-11-2018 | 14:01

Bahadır Keresteci " Yerel yönetimlerin teknik ve idari akışında yeterli bilgiye ve birikime sahip olduğumu düşünüyorum. Bu tecrübe ve kazanımların sayesinde Şarköy AK Parti Belediyesi Başkan aday adayı olarak huzurlarınıza geldim" dedi. 

Şarköy’de ticari olarak başarılı çalışmalara imza atan ve bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Bahadır Keresteci, AK Parti'den Şarköy Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Bahadır Kersteci, eşi Canan Keresteci ile beraber  Şarköy Ak Parti ilçe binasına giderek başvuru dosyasının onay belgesini AK Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğluna  teslim etti.
Başvuru dosyasını teslim ettikten sonra açıklama  yapan Bahadır Keresteci, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülkemize partimiz ilimize ilçelerimize ve belediyemize aday adaylığımızın hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti neferleri olarak biz de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde güçlü bir şekilde alnımızın akıyla büyük bir zaferle çıkacağız. Şahsım adına buradan aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kıymetli Şarköy’lüler, Şarköy’de AK Parti'de kimin aday olacağının önemi yoktur. Başkan adaylığı kime nasip olur bilmeyiz bu büyüklerimizin taktiridir. Biz tevekkül insanıyız. Bildiğimiz bir şey var kazanan Şarköy ve AK Parti olacak. AK Parti Belediyeciliğinde büyük hizmetleri olan ilçe başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Şarköy’lü olarak ve Şarköy’de yaşayan birisi olarak Şarköy’ün sorunlarını çok iyi biliyorum.yıllık yerel yönetim tecrübelerine sahibim. Yerel yönetimlerin teknik ve idari akışında yeterli bilgiye ve birikime sahip olduğumu düşünüyorum. Bu tecrübe ve kazanımların sayesinde Şarköy AK Parti Belediyesi Başkan aday adayı olarak huzurlarınıza geldim" şeklinde konuştu.
Bahadır Keresteci sözlerine şöyle devam etti: "Yaşanılabilir bir Şarköy, insanların gönüllerinin alındığı bir Şarköy huzurun ve mutluluğun hissedilebildiği bir Şarköy, gençlerine istihdam sağlayabilen bir Şarköy, kendi kaynakları ile yönetilebilen bir Şarköy. Bunun için sosyal belediyeciliği ülkemizde gerçekleştiren ve belediyecilik adına tarih yazan sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği üzer; önce çevre diyorum. Sonra yeşile saygı diyorum. en önemlisi sosyal belediyecilik diyorum. Biz biliyoruz ki hangi işleri yaparsanız yapın gönüllerde değilseniz yaptığınız işlerin hiç bir önemi yoktur. İşte bu nedenle Şarköy'de gönül seferberliği başlatacağız."




ETİKET :  

Tümü