BAŞKAN ALBAYRAK KESİNTİSİZ 24 SAAT HİZMET PROGRAMINA ŞARKÖY İLÇESİ İLE BAŞLADI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

BAŞKAN ALBAYRAK KESİNTİSİZ 24 SAAT HİZMET PROGRAMINA ŞARKÖY İLÇESİ İLE BAŞLADI

29-10-2020 | 21:36

BAŞKAN ALBAYRAK KESİNTİSİZ 24 SAAT HİZMET PROGRAMINA ŞARKÖY İLÇESİ İLE BAŞLADI

 
 
 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'a hizmet yolunda mesai mefhumunu ortadan kaldırarak 24 saat kesintisiz hizmet programına başladı.

Tekirdağ halkının büyük teveccühü ile göreve geldiği 2014 yılı Mart ayından bu yana Tekirdağ için gece gündüz çalışan, tüm enerjisini Tekirdağ için harcayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kesintisiz 24 saat hizmet programına Şarköy İlçesi'nden başladı.

Başkan Albayrak: "Çalışma azmimiz karşısında yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırdık"

Tekirdağ için mesai mefhumunu ortadan kaldırdıklarını belirten Başkan Albayrak, "Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden ve hizmet aşkından alıyoruz. Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz. Tarihi ve kültürel dokusu, muhteşem doğasıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktası, mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin ve vatandaşlarımızın gözdesi, zeytin, kiraz ve üzüm üreticiliğiyle tarımsal anlamda doğanın bizlere sunduğu bereketli meyveleriyle meşhur, güzel Şarköyümüzde Kesintisiz 24 saatlik mesaimizi gerçekleştiriyoruz. 23 Ekim Cuma günü saat 06.00'da Şarköy ilçemizde başladığımız mesaimize, 24 Ekim Cumartesi günü 06.00'ya kadar kesintisiz 24 saatlik çalışma programımızla devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ve TESKİ'nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyeceğiz. Belirlenecek tarihlerde 11 ilçemizde de sürdüreceğimiz çalışmalarımızda, tüm vatandaşlarımız kesintisiz 24 saat boyunca Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Binalarımızı ziyaret ederek, talep ve önerilerini bizlerle paylaşabilirler" dedi.

İLÇE HİZMET BİNASINDA MUHTAR VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Albayrak, Şarköy İlçesi 24 saat kesintisiz hizmet programına, CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner ve İlçe Başkan Yardımcısı Kaan Keresteci ile birlikte esnafları ziyaret ederek başladı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerileri alan Başkan Albayrak daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy İlçe Hizmet Binasına geçerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüştü.

ŞARKÖY BELEDİYESİ VE ŞARKÖY ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

24 saat kesintisiz hizmet programı kapsamında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var'ı ziyaret eden Başkan Albayrak, ardından Şarköy Ziraat Odasına geçrek Oda Başkanı Ömer Düzgen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, Şarköy tarımı ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tarımsal alandaki hizmet ve yatırımları ile ilgili oda yetkililerine bilgi verdi.

MÜREFTE'DE REVİZE EDİLECEK İSKELEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Albayrak, Şarköy ilçesi Mürefte Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı gerçekleştirilip revize edilecek olan iskelede incelemelerde bulundu. İskeledeki incelemelerinde Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye Meclis Üyesi Zekai Can, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural ve CHP Şarköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Koçer de eşlik etti.

Başkan Albayrak, "İskelemizi Mürefte Mahallemize yakışır bir şekilde yenileyeceğiz. Yakında çalışmalarına başlanacak olan iskelenin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek iskelenin yenileneceği müjdesini verdi.

ŞARKÖY SEMT PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Kiraz ve üzümü ile meşhur Şarköy ilçesinde Cuma günleri kurulan semt pazarını Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte  ziyaret eden Başkan Albayrak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu.

MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kesintisiz 24 saat hizmet programı kapsamında Şarköy İlçesi'ne bağlı Uçmakdere, Ulaman, Yayaağaç, Yeniköy, Yörgüç, Yukarıkalamış, Kirazlı, Camikebir, Cumhuriyet, Çengelli, İstiklal, Şenköy ve Yayaköy Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinledi, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

CHP VE İYİ PARTİ ŞARKÖY İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

Şarköy mesaisi kapsamında belediye, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak siyasi parti temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Başkan Albayrak, İyi Parti Şarköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Aslan Dallı ve yönetim kurulu üyeleri ve CHP Şarköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde de İlçe Başkanı Birol Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile Şarköy'de yapılacak çalışmalar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

 




ETİKET :  

Tümü