Başkan Alpay Var Gazetemizi Ziyaret Etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Başkan Alpay Var Gazetemizi Ziyaret Etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü bizzat gazete büomuza gelerek kutlayan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik.

14-01-2021 | 16:00

Gazetemizi ziyaret ederek,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan Belediye Başkanı Alpay Var, Şarköy’ümüze hizmet için çalıştıklarını belirterek; 10 Çalışan Gazeteciler Günününün hafta sonu Pazar gününe gelmesi sebebiyle geçikmeli olsa da bu gün gelebildiğini söyledi.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Gazetecilerin ilçemiz, halkımız ve ülkemiz adına önemli görevler yaptıklarını belirten Başkan Var, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ederek çalışmalarımızda başarılar temenni ettiğini söyledi.

Şarköy ile ilgili çalışmalar konusunda sohbet ettiğimiz Belediye Başkanı Alpay Var, ilçeye ve vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını ifade ederek; “önemli olanın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede pandemi salgını nedeniyle zor süreçten geçiyoruz inşallah bu zor günleri geride bırakarak normelleşme sürecine kavuşuruz. Bizim için önemli olan halkımıza milletimize devletimize şeffaf düzgün doğru bir şekilde hizmet etmektir. Bu doğrultuda bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte aralıksız hizmet etmeye çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda alt yapı, üst yapı, yollar, sokaklar caddeler yapımı konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bir taraftan yaşanan fırtına nedeniyle yeniköy ve Kızılcaterziköy mahallerimizde zarar gören vatandaşlarımızın zararlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’la bizzat yerinde inceleme yaparak yaralarını sarıyoruz” dedi. 




ETİKET :  

Tümü