Başkan Var Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Başkan Var Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti

23-06-2022 | 09:33

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183. yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183. yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Başkan Var’ın ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Hasan Doğan ve jandarma personeli karşıladı. Başkan Var, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, büyük bir özveriyle sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Görevlerini şerefle yerine getiren jandarma teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. İlçemizin huzur ve güvenin sağlanmasında gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle İlçe Jandarma Komutanımız Hasan Doğan’ ve jandarma personellerimize teşekkür ediyorum. Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Üstğm.Hasan Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Var’a teşekkür etti. Başkan Var günün anısına Üstğm.Hasan Doğanı’a hediye takdim etti.




ETİKET :  

Tümü