Başkan Yılbaşı Gecesini Çalışarak Geçirdi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Başkan Yılbaşı Gecesini Çalışarak Geçirdi

05-01-2020 | 00:06

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yılbaşı gecesini yoğun bir mesaiyle geçirdi. Yeni yıla girerken nöbetçi olan ve çalışanları unutmayan Alpay Var, hastaneyi de ziyaret ederek hastane personeli hasta ve yakınlarına moral verip yeni yıllarını kutladı.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yılbaşı gecesini oldukça yoğun bir mesaiyle geçirdi. 2019’u geride bırakıp 2020’ye girmenin sevinci yaşanırken Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yılbaşı gecesini Şarköy’lü vatandaşlarla iç içe geçirdi. Gece boyunca Şarköy’lüleri yalnız bırakmayan Başkan Var, yeni yıla girerken nöbetçi olan çalışanları da unutmadı. Başkan var, hastaneyi de ziyaret ederek hasta ve yakınlarına moral verip yeni yıllarını kutladı.
POLİSLERİN YENİ YILINI KUTLADI
Başkan Alpay Var, gece boyunca ziyaretlerini sürdürürken Şarköy Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek yılbaşı gecesi nöbet tutan emniyet güçleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Alpay Var, “Herkes evinde ailesiyle yeni yıla girerken emniyet teşkilatımız vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için nöbet tutuyor. Vefakâr bir şekilde gece gündüz çalışan polislerimizin yeni yılını tebrik ediyorum” dedi.
ÇALIŞANLARI UNUTMADI
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yılbaşı gecesinde çalışmak zorunda olanları da unutmayarak ziyaret etti. Yeni yıla girerken, Büyükşehir Belediyesi Şarköy İtfaiye Grup Amirliğinde görevli itfaiyeciler, taksi durakları ziyaret eden Başkan Alpay Var, çalışanlarla bir süre sohbet edip yeni yıllarını kutladı.
HASTALARA MORAL VERDİ
Yeni yıla girerken gece boyunca vatandaşlarla iç içe olan Başkan Alpay Var, Şarköy Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına moral verip hayır duası aldı. Hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını sorup taleplerini dinleyen Başkan Alpay Var, her zaman yanlarında olma sözü verdi. Yeni yılda tüm hastalara sağlık ve şifa dileyen Başkan Alpay Var, sağlık görevlilerinin de yeni yılını tebrik etti.
BAŞKAN VAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Şarköy’lü vatandaşlar da yeni yıla girerken sürpriz bir şekilde kendilerini ziyaret eden ve yalnız bırakmayan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a teşekkür ettiler.




ETİKET :  

Tümü