Belediye Başkan Vekilliğinden Eden Organizasyon - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Belediye Başkan Vekilliğinden Eden Organizasyon

Şarköy Kent Konseyi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Şarköy Şubesi olarak Şarköy belediyesi işbirliği ile Cumhuriyetin 95. Yıl kutlamaları için Cumhuriyet meydanında eğlence düzenlendi.

05-11-2018 | 12:20

Şarköy Atatürk Düşünce Derneği ve Kent konseyi Başkanı Soner Çimendere Gazetemize yaptığı açıklamada “Bizler bu konuda sorumluluk alma ihtiyacı hissettik ve belediyemizle görüştüğümüzde Başkan vekili sayın Selçuk Güvenilir istediğimiz tüm ihtiyaç ve desteği bizlere vereceğini söyledi ve 4 gün gibi kısa bir sürede bu organizasyonu hayata geçirdik. Bu bağlamda her zaman bizim yanımızda olan başta belediye başkanımız Süleyman Altınok olmak üzere tüm daire amirlerimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Hem Şarköy Kent konseyi hem de Atatürkçü düşünce Derneği olarak şehrimizde ki eksiklikleri tespit etmeye, daha yaşanılabilir bir Şarköy için çalışmaya devam ediyoruz. Kaymakamımız Kemal Yıldız bu hususta bizlere umut olduğunu tüm halkımıza bir kez daha söyleme gereği duyuyorum. Bu güzel organizasyonun ortaya çıkmasında bizlere her konuda yardımcı olduğu için sayın kaymakamımıza da sizin aracılığınızla tekrar teşekkür ederiz.

Böylesine büyük bir kalabalık ile karşılaşmak bizleri çok mutlu etti. Cumhuriyete olan inancımızı, Atatürk’e olan sevgimizi hep bir ağızdan dile getirmenin verdiği mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. Şu an adımızla, inancımızla, örfümüzle yaşıyorsak bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal ve silah arkadaşları sayesinde olduğunu unutmamalıyız. Bizler var olduğu sürece de bu ülkenin, bu cumhuriyetin koruyucusu olacağımıza and içiyoruz”dedi.

Program Cumhuriyet Meydanındaki  Atatürk heykeline karanfil bırakılarak başladı daha sonra 10 parçalık Atatürk’ün sevdiği şarkılar konulu koro çıktı, akabinde kent tiyatrosu Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye orotoryasından bir bölüm sergiledi, akabinde yöresel halk oyunları performansını sergiledi ve İzmir marşı eşliğinde havaifişek gösterisi ile son buldu




ETİKET :  

Tümü