BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KÜRÜMOĞLU'NDAN ZİYARET - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KÜRÜMOĞLU'NDAN ZİYARET

15-06-2022 | 01:47

Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Ogün Kürümoğlu gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Demirören Haber Ajansı (DHA) Şarköy temsilcisi Nuri Çağlar’ı ziyaret etti. Samimi sohbet ve ilçenin sorunları hakkında geçen ziyarette Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Ogün Kürümoğlu: “Şarköy Belediye Başkanımız Alpay Var tarafından Şarköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atamam yapıldığında Gazeteci büyüğüm ve abim Nuri Çağlar Makamıma gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Ben de kendlerine iadei ziyarette bulundum. Şarköy ilçemizde renkli güzel bir gazete çıkartmanın yanısıra ulusal gazete ve televizyolarda haber yaparak ilçemizin tanınmasında katkı sağladığınız için sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum”dedi.
Şarköy Haber Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nuri Çağlar: ”Şarköy gibi küçük ve taşra ilçelerde kahve muhabbeti ve fısıltı gazetesi yaygın olur. Birçok insan sizi tanımaz ama hakkınızda birçok yorum yapar. Siz bunlara kulak tıkayıp işinize yoğunlaşın, kişisel çıkarları olan küçük hesaplar peşinde koşanlar zaten ilçeye faydalı olamıyorlar. Şarköy ilçemize faydalı olmak isteyenleri de yalan yanlış iftira atarak yıldırmaya çalışıyorlar. Bunlar her dönem oluyor ve olacak. Makamlar gelip geçici olduğu gibi o makamda Belediye Başkanı Alpay Var olmasa da başka biri olacak. Siz de aynı şekide, Ogün Kürümoğlu olmasa başka biri olacak. Bizim için fark etmiyor. Kendi kadrosunu kurmak Belediye başkanının tasarufunda. Ben nasıl ki gazeteme hangi haberi koyacağımı ve ya hangi başlığı atacağıma karışılmasını istemiyorsam Belediye Başkanı da çalışma ekibini kendi seçer.Yanlış yaparsa seçimlerde sandıkta hesabını verir. Bizim kavgamız Şarköy ilçemize nasıl daha iyi hizmet yaparız sorunlarımızı nasıl çözeriz olmalı”dedi.




ETİKET :  

Tümü