BİK Müdürü Bircan’dan Gazetemize Ziyaret - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

BİK Müdürü Bircan’dan Gazetemize Ziyaret

12-01-2022 | 00:48

Yaklaşık 5 ay önce Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Bircan, Basın İlan Kurumuna (BİK) kayıtlı Şarköy’de yasal olarak faliyet gösteren Gazeteleri ziyaret etti.
İletişim Bilimleri Fakültesinden mezun olan, 2011 yılına kadar basın sektöründe faaliyet gösteren çeşitli özel kuruluşlarda çalışan, ardından Basın İlan Kurumundaki çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Akif Bircan, son olarak atandığı Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürlüğü görevi kapsamında il genelinde Basın İlan Kurumuna Kayıtlı yasal olarak yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretleri düzenledi.
Şarköy ilçemizde Basın İlan Kurumuna (BİK) kayıtlı iki gazete bürolarına ziyarette bulunan Tekirdağ Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Mehmet Akif Bircan ve Şube Müdürü Salih Çolak Şarköy Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Nuri Çağlar’ı zyaret etti.
Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şarköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nuri Çağlar; “1996 yılında Hürriyet Gazetesi ile başlayan ulusal gazetecilik muhabirliğimizin yanısıra 2006 yılından gazetemizin yayın hayatına başlamasıyla 2015 yılından bu yana Basın İlan Kurumuna (BİK) kayıtlı olarak ilçemize hizmet ediyoruz. Her geçen gün gazetemizi güzelleştirmek için emek veriyoruz. Daha iyi yayıncılık yapmak için gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu. Nuri Çağlar, yerel basın kuruluşlarının bir takım sıkıntılarının olduğunu, bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini bildirdi.
Yerel basının önemine değinen Müdür Bircan ise, basının beklenti ve sorunlarını dinlemek üzere kendilerini ziyarete geldiğini, bu doğrultuda var olan sorunların giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.




ETİKET :  

Tümü