Bürokrat ve Siyasileri Buluşturan Düğün - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Bürokrat ve Siyasileri Buluşturan Düğün

İçişleri Bakanlığı Göç İdareler Destek Hizmetler daire Başkanıyken İstanbul Beşiktaş Kaymakamlığına atanan Şarköy doğumlu Önder Bakan’ın yeğeni Edirne İpsala kaymakamlık görevini yürüttüğü sırada Sivas Yıldızeli Kaymakmlığına atanan Süleyman Bakan Sevinç Uzuntok ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

29-09-2018 | 19:25

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan  kendisi gibi kaymakam olan yiğeni  Süleyman Bakan’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Sivas’ın Yıldızeli ilçesine atanan  kaymakam Süleyman Bakan  ile Sevinç Uzuntok hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Şarköy belediye düğün salonunda gerçekleştirilen Kaymakam Süleyman Bakan’nın nikah törenini  CHP’li Şarköy   Belediye Başkanı Süleyman Altınok kıyarken, şahitliklerini ise Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan,Süloğlu Kaymakamı Muhammet Akın, Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel,İpsala Ak Partil Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Şarköy Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu,Malkara Ak Parti İlçe Başkanı  Gökhan  Şentürk,yaptı . Şarköy belediye düğün salonunda gerçekleştirilen nikah ve düğün törenine İpsala Cumhuriyet Savcısı, İpsala Hakimi,  Şarköy Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Kadem Perçin, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, İpsala Soyal Yardımlaşma Vakıf  üyeleri ve dost ve akrabaları katıldı.

Çiftlerin nikahını  kıyan Şarköy belediye başkanı Süleyman Altınok konuşmasında “yanlış hatırlamıyorsam yılar önce bu salonda Sayın kaymakamımız Önder Bakan bey efendinin nikahını yine ben kıymıştım  bu kadar şahidi yoktu kaymakam Süleyman Bakan beyin şahidi çok fazla.  Kendilerine ve değerli eşlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yuvayı dişi kuş yapar derler,bu yüzden evlenme cüzdanını gelin hanıma teslim ediyorum” dedi.Daha sonra Şarköy kaymakamı Kemal Yıldız yaptığı konuşmada “damadımız Süleyman beyle İpsala kaymakamlığı görevini yaptığında bende Uzunköprü kaymamı olarak mesai arkadaşlığı yaptım.Nikah şahidi olmaktan haz duydğum Süleyman bey ve eşi Sevinç hanıma bir ömür boyu mutluklar dilerim.Rabbim  vatana milete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin”  dedi.Mükrofonu alan belediye başkanı Süleyman Altınok Tekirdağ İl başkanımız Cüneyt Yüksel beyede birşeyler söylemek istemisiniz diyerek Mükrofonu Ak Parti İl Başaknı Cüneyit Yüksel’e verdi. İl başkanı Yüksel “ bu gece Süleyman beyefendi ve Sevin hanımın mutluğuna şahitlik ediyoruz.Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. .Allah kendilerini bir yastıkta  kocatsın  Allah fitne fesattan ve nazardan korusun bir ömür boyu mutluluklar versin. Sayın ilçe kaymakamımızın dediği gibi vatana millete bayrağına bağlı Atatürk  sevgisi olan çocuklar versin” dedi.  

 




ETİKET :  

Tümü