Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

22-02-2024 | 01:28

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Çorlu ve Süleymanpaşa’da şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Şehit yakınları ve gazilerle Çorlu’da kahvaltıda, Süleymanpaşa’da akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, “ Her köşesi cennetten bir parça olan güzel vatanımız kutsalımızdır. Vatanımıza canlarını siper eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, saygı ve vefanın en büyüğüne layıktırlar.
Şehitlerimizin çok değerli aileleri ve fedakâr gazilerimiz, bizim için vatan emanetidir. 
Onlara sahip çıkmak bizim için onur meselesidir. Bir anne olarak, bizlere ve çocuklarımıza mutlu, güvenli ve onurlu bir şekilde yaşayacağımız özgür bir vatan bırakan aziz şehitlerimizin yakınlarına ve kahraman gazilerimize hak ettikleri vefayı göstermeyi ulusal bir görev olarak addediyorum. Cennet vatanımıza, güzel Türkiye’mize ve kahraman ulusumuza sevgi ve saygımızın bir ifadesi olarak yeni hizmet döneminde, şehitlerimizin değerli ailelerine ve gazilerimize sahip çıkacağız” dedi.
SİZLERE MİNNETARIZ
Yüceer, “ Şehit yakınları ve gazilerimizin kurmuş olduğu sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olacağız. Çözüm odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarına imza atacağız. Söz konusu derneklerimize mülkiyet kazandırılması, yer tahsisi, ulaşım gibi ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar yapacağız. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz, yeni dönemde gerçekleştireceğimiz başta kültür, sanat, sportif ve sosyal projelerimiz olmak üzere tüm projelerimizde öncelikli olacak. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklarımıza eğitim - öğretim hayatları boyunca destek vereceğiz. Danışma merkezlerimizde psikologlarımız ve sosyologlarımız aracılığıyla şehit yakınlarımıza ve gazilerimize destek sağlayacağız. Şehitlerimizin çocuklarından ilk defa evliliğe adım atacak olanların salon, beyaz eşya ve mobilya gibi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yardımcı olacağız. Gazilerimizin ihtiyaç duydukları tören kıyafetlerini tedarik edeceğiz. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için gıda ve kıyafet ihtiyaçlarını giderebilecekleri alışveriş kartı uygulamamızı hayata geçireceğiz. Şehit yakınları ve gazilerimiz için kültür gezileri ve tatil programları da düzenleyeceğiz. Sevgili şehit ailelerimiz ve gazilerimiz şunu bilsinler: Yılın her günü, günün her saati Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yanlarında olacak. Tüm bu hizmetlerle, doğrudan bana bağlı bir birim aracılığıyla bizzat ilgileneceğim. Bu güzel yurdu bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatanımız ve bizler, sizlere minnettarız” dedi.




ETİKET :  

Tümü