CHP’DE DEĞİŞECEK İSİM BELLİ OLDU - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP’DE DEĞİŞECEK İSİM BELLİ OLDU

CHP Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Büyükşehir ve 11 ilçe belediye başkanlarını belirleme çalışmalarının devam ettiğini, kesin değişeceklerin arasında Şarköy Belediye Başkanı olduğunu belirtti.

10-11-2018 | 12:46

CHP Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, yeni belirlenen CHP İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SANDIKTA İTTİFAK YAPACAĞIZ

Yerelde ittifak ile ilgili bir soruya Öztrak, “Yukarıda bir ittifak ile ilgili bir çalışmamız yok. Belediye başkanlarımızla diğer partilerden oyunu alabilecek adaylara sahibiz. Biz sandıkta ittifak yapacağız. Yasal bir ittifakın zemini yok. Bu mutabakat sandıkta olacaktır” dedi.

DEĞİŞMESİ KESİNLEŞEN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Belediye başkanlarını belirleme çalışması ile ilgili de konuşan Öztrak, “Geçen defaki gibi aday belirleyeceğiz. Kamuoyu yoklaması yapacağız eğilim yoklaması yapacağız. Tekirdağlı vatandaşlarımızın eğilimini belirleyecek her türlü çalışmayı yapacağız. 12 belediye içinde değişime gidilip gidilmeyeceği konusunda da bir şey söyleyemem. Şarköy Belediye Başkanımız affını istedi. Şarköy belediye başkanımız hariç diğerlerine bakıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ yerine Muğla demesi ile ilgili Öztrak, “Genel Başkan Muğla yerine Tekirdağ diyor. Zaman zaman her lider bu tür hataları yapıyor. Erdoğan süpekülasyon yapınca Genel Başkanımız durumu düzeltti. Biz belediyeciliğimizi her yerde gösterdik” dedi.

BU YOLUN BİTMEYECEĞİNİ DAHA ÖNCE SÖYLEDİK

Hayrabolu yolunun inşaatının durması ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Öztrak, “Bu yolun bu ödenekle bitmeyeceğini daha önce söyledim. Henüz başlanmadığı için bu yolumuz durduruldu. Hükümet tasarruf tedbirleri kapsamında Hayrabolu yolunun yapımını durdu. Tasarruf deniyor. Yollar hastaneler duruyor. Şehir hastaneleri 3. Havayolu devam ediyor. Yandaş müttehitlerin projeleri devam ediyor. Bunlara dışarıdan para bulunuyor. Sarayın harcamaları yüzde 200 arttı” dedi.




ETİKET :  

Tümü