CHP ‘DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP ‘DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

23-08-2021 | 00:36

CHP Şarköy İlçe Başkanlığının yeni parti binasının açılışı 14 Ağustos Cumartesi günü kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.
Açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak İl Başkanı Şener Zeynel Saygın İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları katılımıyla gerçekleşen açılışta Sunuculuğunu Mukadder Kaçar'ın yaptığı açılış töreni saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.Törenin ilk konuşmasını CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner yaptı. Birol Taner katılanları selamladıktan sonra "Büyük bir heyecan duyduğum bugünde yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi iki büyük eserimden biri olan Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir ilçe binası kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Başta genel başkan yardımcımız, belediye başkanlarımız olmak üzere tüm katkı sahiplerine teşekkür ediyorum." dedi.
Belediye Başkanı Alpay Var açılışta yaptığı konuşmasında herkese teşekkür ettikten sonra "Öncelikle ilçe başkanlığın açılmasında katkısı olan Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak'a, büyük gayret gösteren ilçe başkanım ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Daha iyi bir Şarköy yaratmak için çalışacağız." dedi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Yedi gündür bir ilçemizde muhtarlarımızla halkımızla bir aradayız. Bu birliktelik bizlere millet ittifakının iktidara geleceğinin çok güzel örneklerini verdi. Halkımız sandığın ortaya konmasını istiyor, o sandıktan millet ittifakının zaferi çıkacaktır.Yerelde yönetim olarak sizlere iki buçuk sene daha hizmet edeceğiz. İlçe binamız için ilçe başkanımı kutluyorum." dedi. CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın "Ülkemizde çok üzücü olaylar gerçekleşiyor, orman yangınları ve sel felaketinde kaybettiğimiz canlar son olur inşallah.Türkiyenin en iyi kadroları bizde, millet ittifakı olarak iktidara geleceğiz. Lütfen akşama yatağa girdinizmi düşünün nerelerden nerelere
geldik. Bunları da atlatacağız. Hizmet binamız için emeği olanlara teşekkür ediyorum." dedi.
Milletvekili İlhami Özcan Aygun "Şarköy ilçe binamızın bize yakışmadığını görüyorduk. Genel başkan yardımcımız ilçe teşkilatımız bastırması ile Ali Selim Venklioğlu kardeşimiz elini vicdanına koydu, tamam verdim dedi. Oradan başlayan bir hikaye. Ben Selim Venklioğlu'na teşekkür ediyorum." dedi.
Milletvekili Candan Yüceer; "Karanlığa karşı mücadele verdik. Şarköy'e geldiğimizde gördüğümüz o ışıltı bize hep güç verdi. Çok çalıştınız, bize destek oldunuz,bize en büyük desteği verdiniz. Önümüzde iki yol var,biri karanlık diğeri aydınlık.Çok çalışıp başaracağız. Yerel seçimlerde mart ayında baharı getirdik, önümüzdeki seçimlerde de baharı getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah yolumuzu açık etsin." dedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak yaptığı konuşmasında; "Bir yıl önce artık biz bu ilçe başkanlığına sığmıyoruz, dolayısıyla bize yakışan bir ilçe başkanlığına taşınmamız gerek. Arıyoruz nereden ne bulabiliriz diye, o konuşma sırasında yanımızda olan arkadaşımız Selim bey, "benim bir yerim var ben veririm" dedi. Ne istiyorsun dedik, partimden paramı istiyeceğim ne isterseniz onu verin, dedi. Ve bu binayı tuttuk, sağ olsun çeşitli arkadaşlarımız da kendisi de yardımcı oldu. İlçe başkanımızda yeni yeri isteyen kişiydi.Buraya geçtik, bugün Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yürüyüşünü başlatıyoruz. Zaten anketlerde artık iktidar olduğumuzu gösteriyor. Bu ay itibariyle millet ittifakı olarak cumhur ittifakını geçmiş bulunuyoruz." dedi ve ülke gündemi hakkında açıklamalar yaptı. Konuşmaların ardından kurdela kesilerek yeni parti binasının açılışı gerçekleştirildi.
Açılışta ayrıca partiye yeni üye olanlara parti rozetleri takıldı. Açılış törenine katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.




ETİKET :  

Tümü