CHP'li Meclis Üyesi Başer İYİ Parti'ye geçti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP'li Meclis Üyesi Başer İYİ Parti'ye geçti

12-01-2022 | 00:35

Şarköy Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Ahmet Başer partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. CHP’li Şarköy Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Başer partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katıldı.
Şarköy Belediye Meclisinde İYİ Parti’nin bir temsilcisi oldu. Başer’in istifasıyla; 9 üyesi olan CHP’nin Meclis üye sayısı 8’e düştü.
15 üyesi bulunan Şarköy Belediye Meclisi partilerin sandalye sayısı ise ise şöyle; CHP:8,AKP: 6, İYİ Parti: 1
Edinilen bilgiye göre Şarköy Cumhuriyet Halk Partisi 2019, 31 Mart yerel seçimlerden sonra Şarköy Belediye Başkan Yardımcılığına dışardan ataması yapılarak getirien Prof.Dr. Adnan Sevim seçimle göreve gelmiş belediye meclis üyelerinin üzerinde baskı kurması ve seçimle göreve gelmiş belediye meclis üyesi Neşet Yavuz’un Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınması sonrası yaşanan olayların Ahmet Başer’in Belediye Başkanı Alpay Var ve CHP ile yollarını ayırdığı iddia edildi.Şarköy İyi Parti ilçe Başkanı Yıldıray Çakar yaptığı açıklamada “önümüzdeki günlerde Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın katılımıyla yapacağımız kahvaltılı basın açıklamasıyla kamuoyunu bilgilendireceğiz.Şu anda Meclis üyemiz Ahmet Başer CHP üyeliğinden ve meclis üyeliğinden resmi olarak istifa edip İYİ Parti üyemiz ve İYİ Parti Şaröy Meclis üyemiz olarak resmiyet kazanmıştır.Önümüzdeki günlerde Partimize Belediye Meclis Üyeleri kazandıracağız .Çalışmalarımız devam ediyor.Şarköy’lü vatandaşlarımıza yakın bir zamanda siz basın aracılığıyla duyuracağız”dedi.




ETİKET :  

Tümü