CHP'nin 98. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP'nin 98. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

18-09-2021 | 19:47

Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy İlçe Örgütü ve Şarköylü CHP'liler CHP'nin 98.kuruluş yıl dönümünü törenle kutladılar.
9 Eylül Perşembe günü Parti binası önünde toplanan CHP'liler yürüyerek çelenk törenine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önüne geldiler.
Sunuculuğunu Mukadder Kaçar'ın yaptığı çelenk töreninde CHP İlçe Başkanı Birol Taner parti çelengini Atatürk Anıtına sundu.
CHP'liler daha sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, terör olaylarında şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulundular,akabinde İstiklal Marşımızı söylediler.
CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner törende yaptığı konuşmasında: "Sayın Belediye Başkanım, Meclis Üyelerim, Kıymetli Yönetim Kurulum, Kadın Kollarım,Gençlik Kollarım, Değerli Basın ve Çok Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer; 98.kuruluş yıldönümümüze hoş geldiniz.

Kurulduğu günden bu yana emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızda olmayanlara Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Ve bugün aramızda olanlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bizde tüm teşkilatlarımız olarak mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisini iktidarataşımak. 98. kuruluş yıldönümümüzü önce Şarköy'e ve tüm Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Çelenk töreninin sonunda törene katılanlar, Coşkun Aile Çay Bahçesinde bir araya gelip sohbet ettiler. CHP'nin 98. kuruluş yıldönümü kutlamalarına Belediye Başkanı Alpay Var,CHP İlçe Başkanı Birol Taner, Belediye Meclis Üyeleri Gülten Yanık, Yasemin Çavuşoğlu, İlyas Keklik, Zekai Can, CHP İlçe yönetim kuru-lu üyeleri, CHP Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.




ETİKET :  

Tümü