CHP Şarköy Aday Adayı Neşet Yavuz Gazete Büromuzu Ziyaret Etti. - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP Şarköy Aday Adayı Neşet Yavuz Gazete Büromuzu Ziyaret Etti.

19-11-2018 | 13:42

Cumhuriyet Halk Partisi'nden  belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Neşet Yavuz, Şarköy Haber Gazete büromuzu ziyaret etti.Şarköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayten Çağlar ve Şarköy Haber Gazetesi sorumlu Yazı İşeleri Müdürü ve DHA Temsilcisi  Nuri Çağlar’a açıklamalarda bulundu. 

 

  • Şu ana kadar altı aday adaylık başvurusu yapıldığını, kendi adaylığının kesinleştiği takdirde  iyi bir ekip çalışması  ile belediye seçimlerini kazanarak halkımızın ve misafirlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ilçemizin olumlu yönde kalkınmasını sağlayacak projeleri gerçekleştireceğiz  CHP belediye başkan aday adayı Neşet  Yavuz ilçede CHP  nin tüm kademeleri olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.bu aday adaylık sürecinde kendisi Büyükşehir belediye meclis  üyesi Nafız Selçuk Güvenilir’le beraber  yola çıktıklarını beyan etti. Seçim sürecinde herkese büyük görevler düştüğünü belirten Yavuz, partiye, seçilmişlere ve adaylarına zarar verecek söylem ve hareketlerden uzak durulması gerektiğinin altını çizdi. 
      "ŞARKÖY'E HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
      Şarköy ve Müreftenin  düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutlayarak sözlerine başlayan  Neşet Yavuz Şarköylülerin  kendisini yakından tanıdığını, uzun yıllardır   ticaret ile uğraştığını,  CHP belediye meclis üyeliği ve sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla Şarköy’de sıkmadığı elin kalmadığını belirtti. Neşet Yavuz, şimdi de farklı bir heyecan ve kararlılıkla göreve hazır olduklarını gerekli tecrübe ve bilgi birikimine sahip olduklarını halkımıza en kaliteli  hizmet ve yaşam imkanlarını sağlamak için  yola çıktıklarını söyledi. 
      "ŞARKÖY’Ü MARKA BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ
      Ticari Faaliyetlerim ve meclis üyeliği görevime devam ediyorum vatandaşlarımıza elimden gelen hizmeti vermeye çalıştım “Geriye dönüp baktığımda Şarköy ekonomisi ve istihdamına katkı sağlamış olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Şarköy ile özdeşlemiş biri olarak daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz sorusuna her zaman yanıt aradım.S.S.Şarköy Küçük  Sanayi  Sitesi Kooperatif Başkanlığı, S.S Esnaf Kefalet Kooperatif  ve Şarköy Belediyesi Meclis Üyeliği  boyunca Şarköy’ün  sorunlarına eğildim,  Kentimizde birçok organizasyona imza atarak, Şarköyümüze  bir tuğla daha koymaya çalıştım.Coğrafi konumu, tarımı, turizmi ve güler yüzlü insanları ile Trakya’nın en güzel  ilçelerinden olan kentimizin hak ettiği yere gelmesi için daha fazlasının yapılması gerektiğine inanıyorum. Şarköy mürefte ve hoşköy mavi bayraklı deniziyle, tertemiz havasıyla doğal güzelliği ve tarımsal anlamda ekonomimizi kalkındıran ürünleri ile marka kent olmuştur.Belediyecilik konusunda da parmakla gösterilen bir kent olmayı hak etmektedir. Buradan söz veriyorum ki, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimimi belediyecilik tecrübem ile birleştirip Şarköy’ü her anlamda örnek bir kent haline getireceğim. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projelere imza atarak, birbirimizi anlayarak ve destekleyerek çalışacağız” dedi.  
      "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
      CHP'ye mensup olmaktan onur duyduğunu dile getiren Neşet Yavuz, şunları kaydetti: "Derin bir kökümüz var, hayat bulduğumuz değer verdiğimiz o kök; aile geleneğimiz olan, hangi kademesinde olursak olalım mensubiyetinden onur duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partili olmaktır. CHP tek adresimiz, tek yolumuz ve tek yuvamızdır. Biz büyük bir aileyiz. Partimizin tarihi tecrübesi ve rehberimiz Atatürk’ün hedefleriyle birleştirince başaramayacağız iş yoktur.  Hedefimiz ve amacımız budur, çabamız bunun içindir. Bu seçimler CHP iktidarının da başlangıcı olacak, yerel yönetimlerin başarısıyla sosyal demokrasi anlayışı iktidara gelecektir. O yüzden gün birlik günüdür. İçinden geçilen bu zor dönemde sen-ben demeye, ayrışmaya hakkımız yoktur. O yüzden bütünleştirici politikalarla, omuz omuza sosyal demokrasinin kucaklayıcılığını tekrar hakim kılacağız. Hep birlikte çağdaş, katılımcı, şeffaf, kalkınmacı kültürel , sanatsal, doğa ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile Şarköy’ün  parlayan bir yıldız olarak fark edilmesini sağlayacağız."
      "AMACIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIMAKTIR"
      Aday adaylığının demokratik bir yarış olduğunu ifade eden Neşet Yavuız, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye başkanlığı bayrak yarışı, uzun soluklu bir maratondur. Bu vesileyle Şarköy Belediyesi’nin ilk başkanı Hafız Mehmet Özkan’dan, şimdiki belediye başkanımız Sayın Süleyman Altınok’a kadar tüm başkanlarımıza ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Asla önceki dönem icraatlarını karalamak,küçük görmek ve yok saymak gibi bir düşünce içinde olamayacağız.Bu göreve talip olurken tek amacımız bayrağı daha ileri taşımaktır. Biz görev insanıyız. Şarköy için hayal ve hedeflerini gerçekleştirmek isteyen bir ekip olarak bu göreve talibiz"dedi.

 




ETİKET :  

Tümü