CHP ŞARKÖY İLÇE BAŞKANI BİROL TANER İLK TOPLANTISINI YAPTI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP ŞARKÖY İLÇE BAŞKANI BİROL TANER İLK TOPLANTISINI YAPTI

10-01-2020 | 21:53

05.Ocak.2020 Pazar günü yapılan Şarköy CHP İlçe Kongresinde tek aday olarak girdiği seçimde seçilen Birol Taner ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantısını Şarköy CHP ilçe binasında Yaptı.
CHP Şarköy İlçe Yönetim Kurulu olarak ilk toplantılarını da yapan Birol Taner ve yönetimi görev dağılımı da yaptı.
Yapılan Görev dağılımında Başkan Yardımcılığı Görevlerine Örgütlerden ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyhan Altınay,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ziya Kaan Keresteci,Bileşim,Basın,Halkla İlşkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sezai Akıntürk,Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Kurt, İlçe Sekreteri Mukadder Kaçar,İlçe Saymanı Merve Yılmaz,İlçe Eğitim Sekreteri Şengül Büyük,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Koçer,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Gezer,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Gündüz,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Akar,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Meziyet Altındemir
“Bugün Seçim Kurulu ve Divan Kuruşundan evraklarımızı teslim aldık ve göreve başladık. Zorlu bir siyasi süreç bizleri bekliyor. Yaptığımız ilk toplantımızda görevlendirmelerimiz de yaptık. Üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Örgütümüz ve partimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Fakat her zaman söylemişimdir. Büyük başarılar küçük ekiplerle değil büyük aileler ile sağlanır ve biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok büyük bir aileyiz. Önümüzdeki süreçte bunu tüm Şarköy’e hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.




ETİKET :  

Tümü