CHP ŞARKÖY İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

CHP ŞARKÖY İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Şarköy Haber Gazetemizi ziyaret etti.

10-01-2020 | 22:38

Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Şarköy Haber Gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete CHP ilçe başkanı Birol Taner, Kadın Kolları Başkanı Nebahat Gül Sağlık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner ve yönetimini, Şarköy Haber Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Aynı Zamanda Demirören Haber Ajansı(DHA) Temsilcisi Nuri Çağlar, Şarköy Haber Gazetesi Muhabiri Ayten Çağlar karşıladı.

Gazeteciler gününü kutlayan CHP Şarköy İlçe başkanı Birol Taner, “Şarköy CHP olarak yeni bir yönetim kadrosu oluşturduk. Geçtiğimiz günlerde kongremizi  yaptık. Önümüzdeki günlerde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızı seçim yaparak belirleyeceğiz. Gördüğünüz gibi bayanları yönetime katarak bayanlara önem veren tek partiyiz.  Basın mensuplarının en zorlu şartlarda bile halkı aydınlatmak için çalışıyorsunuz.Şarköy’de de basın mensubu arkadaşlarımızın özverili bir çalışma ortamları var. Bu vesileyle sizin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.Şarköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Sorumlu Müdürü ve Demirören Haber Ajansı temsilcisi Nuri Çağlar Şarköy ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçilen Birol Taner ve yönetimine Hayırlı olsun temenisinde bulundu.




ETİKET :  

Tümü