DOKUZU BEŞ GEÇE HAYAT DURDU - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

DOKUZU BEŞ GEÇE HAYAT DURDU

17-11-2019 | 12:36

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Şarköy’de de düzenlenen törenle anıldı.
Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanında başlayan 10 Kasım Atatürk’ü anma törenlerine, Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Alpay Var, Çelenk sunumu sonrası 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, anma töreni Kültür Merkezi konferans salonunda devam etti. Sunuculuğunu Türkçe Öğretmeni Handan Ural Altınay ve Gülçin Abasız’ın saygı duruşu ve ardından istiklal marşının söylenmesiyle başlayan törene Cumhuriyet Ortaokulu Bilim Teknoloji Öğretmeni Ayşe Efe Şengülen tarafından hazırlanan Atatürk ile ilgili slayt gösteriminin ardından Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül,Candan Yüceer,Faik Öztrak ve Enez Kaplan’ın Ulu Önder Atatürk’ün anma mesajı gönderdiği anons edildi. Günün anlam ve konuşmaların ardından
Cumhuriyet Ortaokulu tarafından hazırlanan tiyatro, şiir ve oratoryo etkinlikleri sunulduktan sonra resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız Belediye Başkanı Alpay Var tarafından ödülleri verildi.




ETİKET :  

Tümü