DSP Tekirdağ İlçe Başkanları, Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Yaman Başkanlığında Toplandı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

DSP Tekirdağ İlçe Başkanları, Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Yaman Başkanlığında Toplandı

22-10-2021 | 18:48

Tekirdağ DSP ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, genel seçimde uygulanan parti stratejileri tartışıldı.
Güneydoğu, ekonomi, tarım, hayvancılık, eğitim ve turizm olarak belirlenen konu başlıklarının ülke genelinde ve Tekirdağ ilçelerinde yaşanan sorunlar çerçevesinde irdelendi

DSP politikalarının buna göre oluşturulacağının altını çizen İl Başkanı Mehmet Yaman, şunları kaydetti:
'Demokratik Sol Parti bu seçimlere kendi bayrağı altında katılacaktır. Başka bir partinin kurumsal yapısı altında olmamız kesinlikle söz konusu değildir. Ancak DSP nin bayrağı altında, bizimle birlikte seçimlere katılmak isteyen partilere de kapımız açıktır.'Biliyorsunuz Türkiye’de koğalisyonlar devrinin kapandığını bunun yerine ittifaklar devrinin başadığını eğer Demokratik Sol Parti ülkemizi Atatürk’ün kurmuş olduğu muasır medeniyetler ışığında ilke ve inkilaplarından uzaklaştırmadan karanlığa cehalete değil aydınlığa bölmeden parcalamadan götürecek partilerle itifak yapacaktır.49 ilde örgütlendik. Önümüzdeki seçimlere katım hakımızı kazandık.Seçimlere kadar 81 ilde örgütlenerek her ilde ve ilçelerde aday çıkartmayı hedefliyoruz.
Hedeflerinin iktidar olduğunu vurgulayan DSP İl Başkanı, bunun için örgütün hazır ve heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.




ETİKET :  

Tümü