ERİKLİCE ZEYTİNSPOR BAŞKANINDAN BAŞKAN ALPAY VAR’A FORMALI ZİYARET - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ERİKLİCE ZEYTİNSPOR BAŞKANINDAN BAŞKAN ALPAY VAR’A FORMALI ZİYARET

Eriklice Zeytinspor Kulüp Başkanı Ali Balım Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı makamında ziyaret ederek, Atkı ve 59 numaralı Alpay Var yazılı forma hediye etti.

10-08-2019 | 15:41

Şarköy Belediyesinin Spora verdiği destekle Eriklice Zeytinspor’un taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Belediye Başkanı Alpay , Tekirdağ 1.Amatör Ligi’nde mücadele eden Eriklice Zeytinspor başkanı Ali Balım 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye başkanı seçilmesinden dolayı Alpay Var’ı makamında ziyaret etti.
Özellikle ilçede gençlerin spora yönelmesi için her türlü imkanları seferber eden Alpay Var, bir ilin veya ilçenin tanıtımın en iyi sporla yapılacağını söyledi.
Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Spor insanlar arasında en büyük birleştirici güçtür. Gençlerimizin, çocuklarımız spora yönelmesi için belediye olarak üzerimize düşen her türlü göreve seve seve yaparız.
Eriklice Zeytinspor ilçemizi en iyi şekilde temsil eden . Takımlarımıza her zaman destek olacağız” dedi.
Belediye Başkanı Alpay Var, her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Yeşil Beyazlı yöneticiler, Başkan Var’a, kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Alpay Var 2019-2020 sezonunda Eriklice Zeytinspor’a başarılar diledi.

 




ETİKET :  

Tümü