Gazeteci Alper Eral Koronaya yenildi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Gazeteci Alper Eral Koronaya yenildi

11-04-2021 | 22:34

Bazı haberleri yapmak zordur, Alper Eral'ı kaybettik haberi gibi...
Pandemi döneminde hiç durmayan
haberden habere koşan değerli dostumuz, Tekirdağ'ın sevilen gazetecilerinden Alper Eral, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Malkara Son Haber sahibi Anadolu , Ajansı ve TRT Haber Malka ra muhabiri Alper Eral, bir süredir Çorlu'da koronavirüs tedavisi görüyordu. 

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Alper Eral, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Birlikte pek çok çalışma yaptığımız değerli dostumuzun kaybı basın camiamızda büyük üzüntüye neden oldu. İlimize de önemli hizmetleri olan Alper Eral ulusal medyada çok sayıda haberimizin yer almasını sağlamıştı. Bu sene içerisinde Hoşköy Feneri, Hoşköy balıkçı barınağı, antika eşya toplayan Ferhat Çolak ve tarihi su kemeri ile ilçemizin sesi olmuştu. Gölet mevkiinde bulunan su kemeri yaptığı haber sayesinde tabiyat varlıkları tarihi varlık olarak kayda alınmıştı.
Evli ve iki çocuk babası olan Alper Eral kendisini şu kelimelerle tanımlamış, belki de bu günü yazmıştı " Yıl 1977 Yaş kaç küçük. Son Havadis Gazetesi'nde Fahri Muhabir olarak başladık. Yaş büyüdü.
Muhabirsin dendi. Basın Medya-Ajans-Televizyon'a girşi o giriş. Hala çalışıyoruz. Kalem-Kamera –Fotoğraf Makinesi Elimizden düştüğü gün BİLİN Kİ Gazeteci ALPER Dünya Değiştirdi" hakkını helal et Alper Eral.




ETİKET :  

Tümü