GEZİCİ MOBİL İLE EĞİTİM - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

GEZİCİ MOBİL İLE EĞİTİM

09-10-2020 | 14:31

Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait minibüs Gezici Mobil EBA Destek Noktasına dönüştürüldü, çeşitli nedenlerle EBA desteği alamayan öğrencilere uzaktan eğitim hizmeti alma imkanı sağlandı.
Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait minibüs, yapılan teknik çalışmaların ardından Mobil EBA Destek Noktasına dönüştürülerek, ilçeye bağlı mahallelerde, bilgisayarı ve interneti olmayan öğrencilerin uzaktan eğitim almalarına imkan sağlıyor. . Mahallerimizde yaşayan öğrenciler Gezici Mobil EBA Destek Noktası olacak şekilde değişiklik yapılan minibüs içerisine pandemi kurallarına ve sosyal mesafeye uygun şekilde hizmet alıyorlar. Minibüste bulunan 5 adet bilgisayar sayesinde rehber öğretmenlerin de desteği ile uzaktan eğitim alan öğrenciler derslerinden geri kalmamış olacak.
Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma yaptığı açıklamada; "Ülke olarak zor zamanlardan geçmekteyiz. Bazı mahallerimizde bilgisayar ya da internet erişim konusunda sorun yaşaya olmayan öğrencilerimiz uzaktan eğitim sistemini kullanamıyorlardı. Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir minibüsü bilgisayarı ve interneti olan erişim noktasına çevirdik. Rehber öğretmenlerimizin denetiminde mahallerimizdeki öğrencilerimize hizmet vereceğiz” dedi.




ETİKET :  

Tümü