Güneşli havayı gören Şarköylüler, sahillere akın etti! - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Güneşli havayı gören Şarköylüler, sahillere akın etti!

07-02-2021 | 19:21

Bahar tadında bir gün yaşanan Şarköy’de, güneşin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar kendisini sokaklara attı. Şarköy sahili ve iskele doldu taştı…
Şarköy’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar açık havada aileleriyle birlikte vakit geçirmek için sahile koştu. Şarköy’de kumsallar, iskele ve sahillerinde büyük yoğunluk oluştu.
Geçtiğimiz günlerde soğuk kar ve yağmurlu havanın yaşandığı günlerde evlerine kapanan vatandaşlar Şubat ayının yazdan kalma bir gün yaşanmasıyla sıcaklığın mevsim normallerinde üstünde yaşanmasını fırsat bilen vatandaşlar sahilin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar sahilde yürüdü.
Ailesiyle sahile gelen bir kişi, “Güneşten faydalanalım dedik, hep evdeyiz. Sahil, değişiklik, güzel deniz havası. Torunları da aldık, onlar da oynuyorlar ağaçların dibinde." dedi.
Kızıyla birlikte vakit geçiren bir vatandaş ise, “Çocuklar mutlu, biz mutluyuz. Sömestr tatilindeler. Sıcak havayı da görünce biraz temiz hava alsın istedik. Neredeyse bir senedir evdeler. Çocuklar için de veliler için de zor bir süreç. Mutluyuz. Covid’in bitmesini ve bir an önce sosyal hayata dönmeyi istiyoruz." diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü