Hayırsever Bir Firmadan Şarköylü Öğrencilere Tablet Desteği - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Hayırsever Bir Firmadan Şarköylü Öğrencilere Tablet Desteği

28-02-2021 | 14:35

Hayırsever bir firmadan uzaktan eğitimin yapıldığı bugünlerde Şarköy’de ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere aldığı 10 adet tableti kaymakam Şenol Kaya’ya teslim etti.
Korona virüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitimin yapıldığı Şarköy ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 10 adet tablet desteğinde bulundu.
Bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulunan hayırsever firmaya teşekkür eden,kaymakam Kaya salgın nedeniyle uzaktan eğitimin zorunlu hale gelmesiyle birlikte bilgisayar veya tableti olmayan öğrencilere yapılan bu desteğin hayırseverlerin eğitime verdiği değeri ortaya koyması açısından önemli olduğunu söyledi.Öteyandan Şarköy Kaymakamlık soyal paylaşım sitesinden paylaşılan fotorafın altına işsiz bir babanın yapmış olduğu yorun yürekleri parçaladı. “Sayın kaymakamım bizde başarılı bir öğrenciyiz üstüne birde babamız işsiz ama bizi kimse arayıp sormuyor..Ögretim hayatında basarılı bir öğrenci oğlum ama malesef dağıtılan tabletlerden faydalanamıyoruz..Anadolu lisesinde okuyor..Mehmet Semih Kurt” yazması dikkat çekti.




ETİKET :  

Tümü