Hem Berberler Hem Müşteriler Mutlu - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Hem Berberler Hem Müşteriler Mutlu

23-05-2020 | 13:15

Şarköy’de uzun bir süre sonra kuaför, berber ve güzellik merkezleri yeniden hizmet vermeye başladı. Müşterilerini, ateşlerini ölçerek iş yerlerine alan kuaförler, hijyen kurallarına da dikkat ediyorlar.
Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 50 gün sonra işletmesini açtığını ve gerekli hijyen kurallarına uyarak hazırlıklarını tamamladığını söyleyen Kuaför Salonu İşletme sahibi Ercan Derin, "50 gündür kapalıydık.

Zor günler geçirdik. Hayatımda ilk defa 50 gün boyunca kapalı kaldık. Allah'a şükür bugünlere kavuştuk. Kurallara dikkat ederek bugün iş yerimizi açtık. Hijyen kurallarına uyuyoruz. Gerekli önlemlerimizi aldık.Ateş Ölçer ile ateş ölçerek müşteri kabülü yapıyoruz.
Maske, dezenfektan, Önlük ve havlularımız tek kullanımlık. Randevulu sistemle çalışıyoruz. 50 gün aradan sonra bugünü sabırsızlıkla çektim.Sanki mesleğe yeniden başlıyor gibiyim.İlk günkü heyecanla işimize devam ediyoruz" dedi.
İş yerlerinde aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edilmediği de görüldü. Berbere saçlarını kestirmeye gelen müşteriler ise çok mutlu olduklarını berberlerin açılmasının çok iyi olduğunu söylediler.




ETİKET :  

Tümü