Hizmet Etmeye Talip: Şarköy İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Ünsal Karakoç - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Hizmet Etmeye Talip: Şarköy İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Ünsal Karakoç

Doğup büyüdüğü yaşamını sürdürdüğü ve hizmet sektörünün içinde olan her ihtiyacı bilen ve gören Ünsal Karakoç, kolları sıvadı ve İstiklal Mahallesi muhtar adayı oldu.

12-02-2019 | 16:00

Trakya’nın gelişen ilçelerinde Şarköy’ün İstiklal Mahallesi için muhtar adayı olan Ünsal Karakoç, projelerini Şarköy Haber gazetesine anlattı. Hizmeti vatandaşlık görevi olarak gören hayatını buna göre yaşayan Karakoç  projeleriyle mahallenin yaşam standartlarını yükseltecek.

İstiklal mahallesi muhtar adayı Ünsal Karakoç  "1982 yılında Şarköy’de dünyaya geldim.  Doğup büyüdüğüm Şarköy’de ikamet ediyorum.İstiklal mahallesinde yaşamımı sürdürüyorum.

 “Muhtarlık Görevinin Sadece Evrak Mühürlemek Değil”

 

 Karakoç “Şarköy’ün en güzel en büyük Mahallesi olan İstiklal mahallesinde ikamet etmekteyim.Mahallemizin güzelleşmesi ve eksiklerin giderilmesi için Ekibim ve ben muhtar adayınız olarak bu göreve sizlerin vereceği destekle talibim.

İstiklal mahallesi sakinlerine seslenen İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Ünsal Karakoç Muhtarlık görevinin sadece evrak mühürlemek değil,Mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin ihtiyaç,istek ve şikayetlerini muhatabı olan kişi ve kurumlara ileterek takip ve sorunları çözmek için bu göreve arkadaşlarımla birlikte talibim diyen Karakoç

 

“Sevgili istiklal mahallesi sakinleri ben Mahalle adayınız Ünsal Karakoç 37 yaşında evli iki kız babasıyım. Doğma büyüme Şarköylüyüm ve yine uzun yıllar esnaf olarak İstiklal Mahallesinde ikamet etmekteyim.İstiklal Mahallemiz Şarköyün en önemli resmi kurumlarının bulunduğu yazlıkçı turistlerin çok yoğun yaşadığı vizyon ve tanıtım olan bir mahallesidir.Muhtarlık kesinlikle sabah saat 8:00 akşam saat:17:00 mesaiyle  sınırlı bir kurum değildir.Mesaisi belli saatlerde olmayan yedi yirmidört mesai yapılan hizmet kurumudur.Şimdi Nasıl bir muhtar olacağım değilde nasıl bir muhtar olmayacağımla ilgili bir kaç başlık sıralamak istiyorum. 1. arandığında yerinde bulunmayan bir muhtar olmayacağım.Mesai saatlerı içinde değil mesai saatleri dışındada mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyen  bir muhtar olacağım. 2.sadece bir siyasi görüşe hitap eden bir muhtar olmayacağım herkese eşit mesafede  bir muhtar olacağım.Muhtarlık bir siyasi olum değil  hizmet amacı olan bir kurumdur. 3.muhtarlık makamı saygın bir makamdır. Bu saygınlığı kendi yakınlarıma iş bulma ve ayrımcılık amacıyla değil.Gerçek anlamda işe ,aşa,giyime yardıma ihtiyaç duyan kişileri tespit edip onların adına yardım eden kurumlardan ve yardım etmek isteyen kişilerden yardım talep edip bu ihtiyaç olan kişilere iletmek amacıyla yardımcı olacağım. 4. eksikleri gören sadece üst düzey yetkililerden çekinip sadece seyreden değil,konuşarak akılı iletişim kurarak kimseyi bıktırmadan, kırmadan kaymakam,belediye başkanı gerekse diğer ilçe kurum idareci yöneticilerle sürekli mahalle sakinlerinin sorun ve ihtiyaçları için irtibat halinde olacağım. 5. son olarak idareciler ve yönetenler tarafından sevilen sayılan mahalle sakinleri arasında iletim kuran köprü olmak için siz İstiklal Mahallesi sakinlerinden destek isteyen  Ünsal Karakoç hepinize saygı ve saygılarımı sunarım”dedi. 




ETİKET :  

Tümü