İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Şarköy'de Okul Ziyaretlerinde Bulundu - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Şarköy'de Okul Ziyaretlerinde Bulundu

17-05-2022 | 23:32


İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Şarköy Evrenosbey Ortaokulunu Şarköy 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini , Halk Eğitim Ek Hizmet Binasını ,Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti .
İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Öğrencileri DYK kurslarına katılan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet etti
Okul yönetici ve Öğretmenler ile istişare toplantısı yaparak değerlendirmelerde bulunuldu .
Yapılan ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma hazır bulundu
İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Zeytin Budama Kursu Belge Takdim Törenine Katıldı .
İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün Okul Öncesine Erişim Çalışmaları Kapsamında Şarköy Yeniköy ve Çınarlı Mahallesinde açılan gezici öğretmen ana sınıflarını ziyaret ederek Mahalle Muhtarı ve Velilerle değerlendirmelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Şarköy İlçemizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Uluşan
önce Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile yapımı devam eden Konaklama Hizmetler ve Yiyecek İçececek Hizmetleri alanlarına ait Bungalov evler, restoran ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmalar hakkında Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Taşdemir’den bilgi alarak incelemelerde bulundu ve öğretmenler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu .Ardından 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ulusan burada da incelemelerde bulundu yönetici ve öğretmenler ile fikir alışverişinde bulunarak planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a ziyareti esnasında Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü İsmail Yılmaz ve Şarköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsu eşlik etti.

Şarköy Çınarlı Mahallesinde açılan gezici öğretmen anasınıfı ziyaretine Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan , Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma öğrencilere hediyeler verdi .


İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan Hayatboyu Öğrenme Kursları Köylerdeyiz Projesinde düzenlenen Zeytin Budama Kursu belge törenine katıldı .

Şarköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursa 52 başarılı kursiyerlere belgeleri düzenlenen tören ile verildi .

81 saat süren kurs hafta içi akşamları teorik haftasonu uygulamalı olarak eğitimler düzenlendi .

Düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ,İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan
,Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Sönmez, Çınarlı Mahalle Muhtarı Coşkun Tekin ve vatandaşlar katıldı .




ETİKET :  

Tümü