İlçe Kaymakamı Yıldız Sürücüleri Uyardı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İlçe Kaymakamı Yıldız Sürücüleri Uyardı

16-06-2019 | 13:15

İlçe Kaymakamı bayram trafiğini denetledi

Ramazan bayramı tatili sebebiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağ Şarköy ilçesinde trafik denetim ve kontrolleri üst seviyeye çıkarıldı.

 Şarköy ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız , Ramazan bayramında trafik uygulamalarını bizzat yerinde inceledi. Trafik kontrolü yapmayı ihmal etmeyen Kaymakam Yıldız, bayram tatili süresince yolculuk yapacak sürücüleri uyardı.Şarköy ilçe girisinde  Trafik kontrollerinde  Şarköy emniyet müdürlüğü ekiplerinince durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla bayramlaşan  ve sohbet eden  ilçe Kaymakamı Yıldız , sürücülerden huzur içinde sevdiklerine ulaşabilmeleri için trafik kurallarına uymalarını önemine işaret ederek, İçişler bakanlığının hazırlamış olduğu trafik kuralları ve yaya üstünlüğü boroşürlerden dağıttı. sürücülere hayırlı yolculuklar temennilerinde bulunarak bayramlarını kutladı.Trafik konturölü uygulamasına Şarköy İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız,Şarköy  İlçe Emniyet Müdürü Sedat Kayrak ve trafikekipleri katıldı.

Trafik kontrol ve denetimlerine ilişkin açıklamada bulunan Şarköy İlçe Kaymakamı, Yıldız “9 günlük bayram tatili dolayısıyla ilçemizin kış nüfusu otuz ikibinlerde olmasına rağmen bayram yoğuluğuyla beraber on katına çıkmasıne deniyle birtakım tedbirler aldık. Araç takip mobeselerimiz ilçemize altmış bin aracın giriş yaptığını göstermesi nedeniyle yoğunluk yaşamaktayız. Bu tedbirlere ve bayram sebebiyle iyice yoğunlaşan trafikte sürücülerimizin dikkatli olabilmeleri adına bizler de Şarköy ilçemizin  polis ve jandarma uygulama noktalarındaki trafik denetimlerimizi artırdık”  dedi.

 




ETİKET :  

Tümü