İlçe Müftüsü Hacdan Döndü - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İlçe Müftüsü Hacdan Döndü

Diyanet Başkanlığının Kafile Başkanı görevlendirmesi ile Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren İlçe Müftüsü Menderes Karapunar, ilçeye dönerek görevine başladı.

30-09-2018 | 12:50

Hac dönüşü, ziyaretleri kabül eden Menderes Karapunar, kutsal topraklara yaptığı yolculuğun oldukça iyi geçtiğini, olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını, huzur içinde gidip mutlu bir şekilde döndüklerini söyledi.Hac görevini yaptığı esnada Süleymanpaşa cami imamaı İbrahim Baran’ın acı haberini aldığını belirten Müftü Karapunar duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.       “çalışma arkadaşlarım telefonla mesaj attığında inanamadım.Genç yaşta mesleğini severek yapan arkadaşımızı öbür dünyaya ebidi olarak göndermenin üzüntüsünü hala yaşıyorum.İbrahim hocamızın ailesine evlatlarına Allahtan sabır ihsan ediyor hocamızın mekanının cennet olmasını diliyorum”dedi.

İlçe Müftüsü Menderes Karapunar, "Rabbim sizlere, aile efradınıza ve tüm Müslümanlara hac ibadetini yapmayı ve o güzel beldeleri görmeyi nasip etsin, hac ibadeti ne kadar anlatılsa yine de anlatılmış olmaz, bu ibadet ancak yaşanır" dedi.

Şarköy’den gönderilen bütün selamları yerlerine ulaştırdıklarını ifade eden Karapunar, Kutsal mekânlarda, Beytullah'ta, Arafat'ta ve Ravza'da Şarköy için, ülkemiz için, vatandaşlarımız için ve bütün insanlık için özellikle dua ettiklerini belirtti. Müftü Karapunar , ziyarat eden misafir ve personeline  zemzem ve hurma ikramında bulundu.

 




ETİKET :  

Tümü