İnşaat Atığı ile Ormanda Doğa Katliamı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İnşaat Atığı ile Ormanda Doğa Katliamı

04-10-2020 | 23:09

Şarköy’de ormana bırakılan tonlarca inşaat atığı adeta doğa katliamına sebep oluyor. Ormandaki bitki örtüsüne zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan inşaat atık yığını görenleri şaşkına çeviriyor.
Şarköy’de ormana bırakılan tonlarca inşaat atığı adeta doğa katliamına sebep oluyor. Ormandaki bitki örtüsüne zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan inşaat atıkları yığını görenleri şaşkına çeviriyor.
Moloz, mobilya, çuval, tuğla, ahşap ev eşyaları ve benzeri inşaat atıklarının kim tarafından neden atıldığı ise henüz belirlenmedi. Ormanlık alana atılan tonlarca inşaat dere kenarları ve tarım arazilerinde görüntülendi. Şarköy’ün bir çok kesimlerinde doğaya bırakılan ve yığın haline gelen tonlarca inşaat malzemesi görenleri şaşkına çeviriyor.
Ormana bırakılan inşaat malzemeleri bitki örtüsüne zarar veriyor, aynı zamanda görüntü kirliliğine de neden oluyor.
Ormana atılan inşaat malzemeleri arasında koltuk parçaları, tahta paletler, tuğlalar, molozlar, çuvallar, ahşap ev eşyaları ve benzeri çok sayıda malzeme görülüyor.
Tonlarca malzeme adeta doğa katliamına sebep olurken, bunların kim tarafından neden atıldığı ise henüz bilinmiyor.
Olay hakkında konuşan bölge sakini, “Bir bilgimiz yok. ilçemizin en yakın yeri burası. Bütün inşaat atıkları, molozlar buraya kimler tarafından getirildiği belli değil.
Görüntü kirliliği, hem de ilçenin etrafında pislik. Yoğun bir şekilde görülüyor. Geliyorlar gece vakti atıyorlar. Millet de rahatsız.
Etraf ormanlık yeşillik ama böyle ne olduğu belirsiz kişiler bu pisliği atıp ilçemizin güzelliğini mahvediyor. Biz de rahatsız oluyoruz” diye belirtti.




ETİKET :  

Tümü