İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANlĞINA YILDIRAY ÇAKAR SEÇİLDİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANlĞINA YILDIRAY ÇAKAR SEÇİLDİ

09-01-2021 | 14:14

İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanlığı 1. Olağanüst Kongresi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kurucu İlçe Başkanı Aslan Dallı’nın aday olmadığı kongre Corona virüs tedbirleri kapsamında kısa tutuldu. Saat 13.00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Enez Kaplan, Belediye Başkanı Alpay Var, Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Esnaf Odası Başkanı Mesut Mutlu, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Taner, Ak Parti İlçeBaşkanı Engin Sadunoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Neşet Yavuz, İYİ Parti Tekirdağ İlçe yöneticileri, partililer ve Muhtarlar katıldı. Kongre divan oluşturulması ile başladı.
Divan başkanlığına Ali Darıcı, Divan başkan yardımcılığına Şencan Pakalpakçil, Katip üyeliğe İsmail Gök , Dinçer Keçici ve Ali Tiryaki seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İYİ Parti Şarköy Kurucu İlçe başkanı Aslan Dallı
Aslan Dallı Kongreye katılanları selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında “Bildiğiniz üzere bugün burada 1. Olağanüstü Kongremizi yapmak İyi Parti Şarköy İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulunu belirlemek için buradayız. Öncelikle sizlerin huzurunda belirtmeliyim ki, bir imza ile yola çıktığımızda o dönem ve daha sonrasında teşkilat başkanım olan Yıldıray Çakar, Nagihan Sezer, Şener Çotuk, Yalçın Sevim ve emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi parti kuruluşundan günümüze yönetimlerde görev alan emekleri bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Benim için ilçe başkanlığı görevim bugün itibariyle son buluyor. Bugünden itibaren bayrağı teslim alarak ilçe başkanlığı yönetim kurulunu oluşturacak arkadaşlara ve sizlere siyasi geleceğinizde başarılar dilerim. Bu onurlu görevi Layıkıyla yapacağınıza inancım tamdır. Siyasette bir şeyler yapabilirmiyim diye düşünen idealist insanlar vardır. Birde bir şeyler olabilir miyim diye yola çıkanlar vardır. İlk yola çıktığımızda parlamenter bir sistem İyi bir Gelecek İyi bir Türkiye. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak gibi hedeflerimiz vardı. İlk gün ki duygularımız hiç değişmedi. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin arkadaşlarıma, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. Aslan Dallı’nın konuşmasının ardından söz alan Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan söz aldı. Partinin kurulmasında birlikte çalıştığı kurucu ilçe başkanı Aslan DallI’ya teşekkür eden Enez Kaplan parlamenter sisteme geri dönülmesi için çalışmalara devam ettiklerini. Ülkenin geleceği için parlamenter sistemin şart olduğu İYİ Parti’nin ülke menfaatleri doğrultusunda siyaset yaptığının altını çizdi. Enez Kaplan’ın konuşmasının ardından tek aday yeni ilçe başkanı Yıldıray Çakar ve yönetimi katılımcılara tanıtıldı. Tanıtımın ardından kurulan 3 sandıkta yapılan seçimle tek aday Yıldıray Çakar ilçe başkanı oldu. Görevi devreden İyi parti kurucu ilçe başkanı Aslan Dallı gazetemize yaptığı açıklamada “Kurucusu olduğum ilçe başkanlığı görevini yol arkadaşım Yıldıray Çakar’a ve yönetimine devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tek bir imza ile çıktığımız bu yolda büyüyerek bu noktaya geldik. Arkadaşlarımın partimiz daha ileri noktaya taşıyacağına inancım tam. Bugün kongremizde bizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Enez Kaplan, Belediye Başkanımız Alpay Var, Ziraat Odası Başkanımız Ömer Düzgen, Esnaf Odası Başkanımız Mesut Mutlu, belediye Başkan Yardımcımız Neşet Yavuz, CHP İlçe Başkanı Birol Taner, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, Muhtarlarımıza. İYİ Parti ailemiz il başkanım Sertaç Alkaya, İl ve ilçe yönetimlerime ve tüm parti teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




ETİKET :  

Tümü