İYİ Parti Tekitdağ İl Teşkilatı’ndan ilçe teşkilatlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

İYİ Parti Tekitdağ İl Teşkilatı’ndan ilçe teşkilatlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

28-06-2021 | 00:28

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve il yöneticileri;30 Aralık 2020 tarihinde yapılan kongrede iYi Parti İlçe başkanı seçilen Yıldıray Çakar’a pandemi sonrasında “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Ziyarete İYİ Parti İl başkanı Sertaç Alkaya ve il yöneticileri katıldı. Kongrelerini tamamlayan ilçe yönetimlerini ziyaretleri konusunda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Sertaç Alkaya ”Zorlu ve sıkıntılı bir süreci geride bıraktığımız bu günlerde hem sizlere kongre sonrası ‘hayırlı olsun’ diyebilmek, hem de ilçelerimizdeki salgın süresince yapmış olduğunuz çalışmalar ile partimizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür etmek için aranızdayız.” dedi.

Başkan Yıldıray Çakar şunları söyledi:
”Önümüzdeki günlerde, sizin de görmüş olduğunuz gibi eski normallerden öte kendi normalleşmemizi İYİ insanlar olarak gerçekleştirme zorunluluğu doğmuştur. İYİ insanlar pandemi süresince cephelerini terk etmeyerek Şarköylülerin yanlarında dimdik durmuş ve vatan sevgilerini bir kez daha kanıtlamıştır.İl Başkanım ve İl Yöneticilerim Covid-19 salgını ile gelen sorunlar ve bu sorunlara genel merkezimizin ürettiği politikaları sizler ile paylaşırken aynı zamanda ilçenizdeki sorunları dinleyerek bunları Ankara’da en yüksek perdeden 85 milyon vatan evladına anlatmak için burada bizler ile birlikteler. Şunu bilmeliyiz ve vatandaşlarımıza anlatmalıyız ki ülkemizde sorunların Çözüm adresi İYİ Parti ve yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıdır.
Ücretsiz dağıtamadıkları maskeyi 1 lira bedelle vermeyi lütuf saydılar. İlçe teşkilatlarımızı zinde gördüm. İçinizdeki ülkemize hizmet sevdasının geleceğe yön vermesini her zaman diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü