KADİR AĞABEY BİR GÜNÜNÜ ŞARKÖY’E AYIRDI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

KADİR AĞABEY BİR GÜNÜNÜ ŞARKÖY’E AYIRDI

01-07-2019 | 13:36

İlçemiz de görev yapan basın kuruluşlarıyla da bir araya gelen CHP’li Başkan Kadir Albayrak Şarköy Haber Gazetesi Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Demirören Haber Ajansı(DHA) Şarköy Temsilcisi Nuri Çağlar’ı ofisinde ziyaret etti.Samimi bir ortamda geçen sohbette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin birinci dönemde yapmış oldukları hizmetler ve 2. Dönemde yapacakları hizmet yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.
Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı benimseyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına 21 Haziran Cuma günü Şarköy ‘de devam etti. Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöne ticileri ve tüm daire başkanlarının da katılımıyla sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak Şarköy , Eriklice, İğdebağları ve İstiklal mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Eriklice,İğdebağları, İstiklal Mahalesi tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin Şarköy ilçesinde hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni dönem için planlanan hizmet ve yatırımlarıda anlatan Başkan "Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Mahalle sakinleride Başkan 'a Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Mahalle ziyaretlerinin ardından Şarköy Belediyesi'ne de beraberindeki heyetle birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Başkan burada Belediye Başkanı birlikte Şarköy ilçesinde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan hizmet ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Belediye Başkanı da Büyükşehir Belediye si'nin Şarköy'de yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan 'a teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde Şarköy halkına hizmet vereceklerini dile getir.
KAYMAKAM KEMAL YILDIZ'A ZİYARET
İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız’ıda makamında ziyaret eden CHP’li Başkan Kadir Albayrak kendisine Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy ilçesinde hayata geçirilen projeleri anlattı. Yeni hizmet dönemi için Şarköy'de planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, Şarköy'ün turizm ve tarım potansiyelinin çok güçlü olduğunu ve bu potansiyelin Şarköy'ün yararına kullanılaca ğını söyledi. İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kadir Albayrak'a çalışmaların da başarılar diledi.
MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI
Daha sonra beraberinde ki heyetle birlikte Şarköy Belediyesi Meclis Salonun da ilçe mahalle muhtar larıyla buluşan Başkan Kadir Albayrak mahalle muhtarlarına yeni hizmet döneminde Şarköy ilçesinde hayata geçirilecek olan projler hakkında bilgiler verdi. Muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak sistemli bir çalışmayla Şarköy halkının taleplerine cevap verileceğini söyledi. Muhtarlar da Başkan Kadir Albayrak 'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.
İLÇE BELEDİYE TOPLANTISI
Program kapsamında Belediye Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Şarköy de bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü nokta sında değerlendirmelerde bulundular.
CUMA PAZARINI ZİYARET
İlçemizde kurulan Cuma pazarını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak vatandaş ve esnafla bir araya gelerek esnaf ve vatandaşlara iyi pazarlar diledi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarda Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Başkan Kadir Albayrak cuma pazarı ziyaretinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. . Başkan Albayrak burada CHP İlçe Başkanı Birol Taner ve CHP ilçe yönetimi ile bir araya gelerek fikir ve görüş alışverişinde bulundu.
KOOPERATİFLER BİRLİĞİNİ ZİYARET
CHP ziyaretinin ardından Tekirdağ Bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliği Şarköy Şubesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak Tarım Kooparatifleri Birliğin Başkanı Fikri Özer ve yönetimi de Büyükşehirin desteklerinden memnun oldukları ifade ederek Başkan Albayra’a teşekkür ettiler.
SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
CHP’li Başkan Kadir Albayrak ilçemizdeki siyasi partileri de ziyaret etti. Albayrak bu ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mürvet Tanık ve ilçe yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Aslan Dallı ve ilçe yönetimi, MHP İlçe Başkanı Yaşar Şen ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Kadir Albayrak siyasi partilere yaptığı ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
MÜREFTE ZEYTİN KOOPERATİFİNİ ZİYARET
Marmara Birlik Mürefte Zeytin Tarım Şatış Kooparatifini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak Marmara Birlik yönetim kurulu üyesi Kemal Dinç, Mürefte Zeytin tarım ŞatışKooperatif Başkanı Kahraman Koçer ve kooperatif yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Albayrak büyükşehir belediyesinin yeni dönem çalışmaları hakkında konuştu. Koopetif Başkanı Koçer’de ziyaret için Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Mürefte, Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Albayrak Uçmakdere mahallesini ziyaretinde Büyükşehir Belediyesinin Miras Atölyesi 2 projesi kapsamında Uçmakdere Mahallesinde devam eden çalışmaları inceledi. Albayrak bu projenin en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Köy ve mahalle ziyaretleriyle tamamlanan Şarköy halk buluşmasında Baş kan Kadir Albayrak'a, Belediye Başkanı Alpay Var,TES Kİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal , Genel Sekreter Yardımcıları Dr.Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre,Başkan Danışmanı Neşet Erdoğan ile daire başkanları ve CHP ilçe Başkanı Birol Taner Şarköy Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Başkan Albayrak ziyaret programında olmasına rağmen Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförleri Odasını zamanın yetmemesi nedeniyle ziyaret edemedi.Albayrak edindiğimiz bilgiye göre bu 3 oda ziyaretini Şarköy Cem Evi açılışı için geleceği 28 Haziran Cuma günü gerçekleştirecek.




ETİKET :  

Tümü