KADİR AĞABEY ŞARKÖY’DE - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

KADİR AĞABEY ŞARKÖY’DE

24-06-2019 | 14:44

Her zaman halkla iç içe olan ve ortak akılla kenti yöneten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına 21 Haziran Cuma günü Şarköy’de devam edecek.

"Tekirdağ Halkı İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ve Şarköy Belediye başkanı Alpay Var ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde halkla buluşacak.
Muhtarlarla Toplantı Yaparak Sorunları Dinleyecek
Şarköy ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelecek olan Başkan Kadir Albayrak, kendilerine yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verecek. Muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerileri de dinleyip mahalle muhtarlarının ve mahalle sorunlarını çözüm arayacak.
Şarköy İlçe Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirecek
Program kapsamında Şarköy Belediyesi Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda, Şarköy ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunulacak.
Semt Pazarı Ziyareti
Şarköy ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret edecek olan Başkan Kadir Albayrak, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verecek. Vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunacak.
Basın Mensuplarına Ziyaret
Şarköy ilçesinde görev yapan basın kuruluşlarını ziyaret ederek bir araya gelecek Başkan Kadir Albayrak, , gazetecilere gündem hakkında açıklama yaparken, yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan faaliyetler hakkında da bilgi verecek.
Şarköy ilçesinde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcilerini ziyaret edecek.Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Şarköy ilesinin sorunlarını masaya yatıracak.
Köy ve mahalle ziyaretleriyle tamamlanacak olan Şarköy ilçesi halk buluşmasında Başkan Kadir Albayrak'a, Muratlı Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Şarköy Belediyesi yöneticileri eşlik edecek.




ETİKET :  

Tümü