KALDIRIMLAR VATANDAŞA TUZAK OLDU - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

KALDIRIMLAR VATANDAŞA TUZAK OLDU

18-08-2019 | 21:05

Geçtiğimiz yıl Tekirdağ Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan Arif Hikmet Caddesi büyük tartışmalara sebep olan ve taraflı tarafsız neredeyse her kesimden vatandaşın üzerine bir şeyler söylediği kaldırım çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi.
Tekirdağ Büyükşehir belediyesi tarafından Şarköy girişinden başlayarak Şarköy çıkışına kadar Arif Hikmet caddesinde kaldırım düzenlenmesi yapıldı. Kaldırımların bazı kesimlerde geniş bazı kesimlerde dar olması nedeniyle yayalar kullanmakta zorlanıyor.
Ayrıca araçların kaldırımlara park etmemesi için konulan beton dubaların araç sürücülerinin farkında olmadan araçlarına hasar verdiği ve yayaların asfaltla aynı renkte olduğu için farkına varmadan takılıp düştüğünü kaldırım kenarlarındaki beton dubaların vatandaş tarafından söküldüğü ve kendi kendine çare üreterek önlem aldığı görüldü.
Gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar belediye vatandaşına tuzak kurarmı vatandaşın parasıyla gelişi güzel yapılan bu kaldırımlar fayda yerine zarar veriyor .Bu kaldırımları yapan kimse gelip bir görsün vatandaşı bu iskenceden kurtarsın dedi.




ETİKET :  

Tümü