Kaymakam Kılınçkaya Gazetemizi Ziyaret etti - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Kaymakam Kılınçkaya Gazetemizi Ziyaret etti

24-11-2021 | 00:49

Şarköy ilçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.
Gazetemize iade-i ziyarette bulunarak İmtiyaz sahibi Nuri Çağlar ile ilçemiz için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Hakan Kılınçkaya, basının toplumun adeta gözü ve kulağı olduğunu belirtti.
Gerçekleştirilen ziyaretlere karşılık iade-i ziyaret yaptığını, hem de basın mensuplarıyla ilçe hakkında fikir alışverişinde bulunduğunu ifade eden Kaymakam Kılınçkaya, göreve başladığından bu yana işletme ve işyerlerini ziyaret ederek tanışma ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Kaymakam Kılınçkaya, “ Yerel basın ilçemizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilçede olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Gazetecilerin, görevlerini yerine getirirken, fedakârca çalıştıklarının bilincindeyiz. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının kolaylaştırılması, onlara gereken desteğin sağlanması toplum olarak hepimizin görevidir” dedi.
İlçe Kaymakamını misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Şarköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi,ve Sorumklu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Demirören Haber Ajansı (DHA) Şarköy Muhabiri Nuri Çağlar“Devlet temsilcileri ve idari mekanizma yöneticilerinin esnaflarımıza ve iş yerlerine gelmeleri, onlarla tanışmaları bilgi alışverişinde bulunmaları güzel bir uygulama örneğidir. İşletmeler hakkında bilgi almak, onların dertleriyle, sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm yollarını birlikte aramak için atılmış bir adım olarak görüyorum.” dedi.
Çağlar, Şarköy Haber Gazetesi olarak kendisine ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek, “ Büromuza kadar gelerek bizleri ziyaret eden ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen bu nazik davranıştan dolayı İlçe Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya’ya şahsım ve gazetemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




ETİKET :  

Tümü