KAYMAKAM KILINÇKAYA RAMAZAN BAYRAMI MESAJINDA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

KAYMAKAM KILINÇKAYA RAMAZAN BAYRAMI MESAJINDA BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

01-05-2022 | 23:06

Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Kılınçkaya, bayramların sevgi,hoşgörü,birlik ve beraberlik, kardeşlik içinde yardımlaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirtti.
Ramazan Bayramı’nın huzur ortamında yaşanabilmesi adına tüm önlemlerin alındığını kaydeden Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya; Ramazan Bayramı nedeniyle, Bayramın birinci günü olan 02 Mayıs 2022 Pazartsi günü Coşkun Aile Çay Bahçesinde halk ve kurum amirleriyle bayramlaşma yapılacağını belirtti.
Bayramlaşma (Coşkun Aile Çay Bahçesi) 02.05.2022 tarihinde saat:11.00’de İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyareti saat:11.45’ İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyareti saat 12.00 ‘de İtfaiye Ziyareti saat 12.15’de Devlet Hastanesi Ziyareti saat 12.30 ‘de Şehit Ailesi Ziyareti saat 12.45’de yapılacağını belirtti.
Kaymakam Kılınçkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı huzur ikliminde geçirilen günlerdir. Bu günler; birlik, beraberlik, kardeşlik sevgi ve saygı kültürüyle yardımlaşma ve dayanışmayı sağlar, dargınlık ve ihtilafları giderir çocuklarımızın manevi havayı idrak etmelerini sağlar. Bu duygular içerisinde, Ramazan Bayramının birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle; tüm Şarköylü vatandaşlarımızın, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli arkadaşlarımın ve ailelerinin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, Bayramı sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni ederim”dedi.




ETİKET :  

Tümü