Kaymakam Önder Bakan Hac Dönüşü Mevlid Yemeği Verdi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Kaymakam Önder Bakan Hac Dönüşü Mevlid Yemeği Verdi

Hac vecibesini eşiyle beraber yerine getiren Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan memleketi Şarköy’de yemekli mevlidi Şerif okuttu.

30-09-2018 | 17:41

Şarköy belediye düğün salonunda okunan Mevlid yemeğine Ak Parti Tekirdağ  Kurucu Başkanı 22. Dönem tekirdağ Ak Parti Milletvekili Ahmet Kambur,MHP 24. Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve  dost akrabaları katıldı.

Bayram sonrası Türkiye’ye dönen Önder  Ve Elif  Bakan çifti  dini vecibeleri yerine getirirken tüm Müslüman din kardeşlerine dualar ettiklerini belirterek “Gitmek isteyenlere Rab’bim nasip etsin. Dünya üzerindeki tüm Müslüman milletlerle bir arada olmak çok güzeldi. Bu dünyanın boş olduğunu, öbür dünya içinde hazırlık yapılması gerektiğini çok daha iyi anladık” dedi.

Hac’dan getirdiği ikramları ve o sevinci paylaşmak amacıyla bir de yemek tertiplediklerini ifade eden  Kaymakam Önder Bakan; “ Kutsal Topraklara giderken sizleri ziyaret etmiştim  biliyorsunuz İçişler Bakanlığı Göç İdareler Destek Hizmet daire Başkanıydım Hac dönüşü  Ağustos ayındaki Valiler ve Kaymakamlar kararnamesiyle Beşiktaş Kaymakamlığına atandım. Geçtiğimiz hafta benim gibi kaymakam olan Yiğenim Süleyman Bakan’ı  yine bu salonda evlendirdik.Yapmış olduğumuz Mevlidi Şerifi şarköyde bulunan hanemizde yapmayı planlamıştık. Gece yağmur yağması ve tekrar yamur yağar düşüncesiyle Düğün salonunda yaptık.İstedik ki Hac dönüşü eşimiz ve dostumuzla, ulaşabildiklerimizle bir araya gelelim. Hac’dan getirdiğimiz Zemzemimizi, hurmamızı ve çeşitli hediyelerimizi onlarla paylaşalım.  Katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yemeklerin dağıtılmasından önce konuklara zemzem ve hurma ikramında bulunulurken Hac’dan getirilen  Tesbih ve  Seccadeler erkelere hediye verildi.Kadınlara Elif-Önder Bakan Hac hatırası 2018 yazılı Yasin ve dua kitabı ile beraber tespih hediye edildi.Mevlide katılan misafirlere ikram edilen yemekleri bizat Kaymakam Önder eşi Elif Bakan tarfından masalara servis edildiği görüldü.

 




ETİKET :  

Tümü