''Kim bozduysa o yapsın!'' - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

''Kim bozduysa o yapsın!''

16-07-2018 | 13:40
Cevat KORKMAZ
Cevat KORKMAZ      cevatkorkmaz@sarkoyhaber.com.tr

 Kim bilir, belki CHP için bu sonuç daha hayırlıdır. Yüksek faiz, enflasyon, artan döviz, terör, Fetö, hasta diplomasi, iç ve dış borç, yığınla sorun... Yıllardır iktidar olamayan CHP'nin deneyimsiz kadroları bu yükün altından kalkamazdı.

Teselli babında şöyle denebilir: '' Kim bozduysa o yapsın!''

Adaylar yığınla vaatte bulundular. Bugün mecliste daha güçlü olan muhalefet, Tayyip beyin, olağanüstü halin kaldırılması gibi sözlerinin takipçisi olup, sıkı denetim yapabilir. Her seçimden sonra tekrarlanan sloganla sezon açılabilir mesela, ''halkımız bize muhalefet görevi verdi...''

Gerçek bu!

CB'nin hakkıyla kazandığını İnce'de teslim etti. YSK sonuçları, ıslak imzalı tutanaklarla teyit edildikten sonra herkes evine gitmiş. Muharrem ve diğerlerinin toz olması bu yüzden

Evet, CHP'liler HDP'ye destek verdiler, ama İnce'nin yüzde 30'u aşan grafiğine bakarken de vefasızlık etmesinler!

Adalet yürüyüşü gibi toplumsal bir eylemi gerçekleştiren, İnce'yi aday yapma nezaketini gösteren, adayını kompleks duymadan destekleyen, sabote etmeyen, ve partisiyle arkasında duran Kemal beye artık gitmek yakışır. CHP'nin onursal başkanı olarak misyonunu devam ettirmesi daha şık olacaktır. Gitmese, gönderilecektir çünkü.

İzmir ve İstanbul mitingleri ezberimi bozmasa, ''Devlet isterse gider'' tezimde ısrar edecektim. Nitekim öyle oldu, rejimin ancak 2023'te oturacağını öngören irade, Tayyip beyle devam kararı almıştır.




ETİKET :  

Tümü