176. Kuruluş Yıldönümünde Polisten İlçe Kaymakamlığına Ziyaret - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

176. Kuruluş Yıldönümünde Polisten İlçe Kaymakamlığına Ziyaret

11-04-2021 | 22:31

176. Kuruluş Yıldönümünde Polisten Kaymakamlığa Ziyaret
Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdür Vekili Enes Çakıçı beraberindeki polis memuru Hatice Can, Kaymakam Şenol Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.
Polis Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette İlçe Emniyet Müdür Vekili Enes Çakıçı, Polis Haftası’nda yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Şenol Kaya’ya bilgiler verip ihtiyaç ve taleplerini arz etti.
Kaymakam Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle, başta İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personeli olmak üzere ; ülkemizin dört bir yanında canla başla görev yapmakta olan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının 176. Kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor ; aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan ve emekliye ayrılan tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.
Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmektedir. Özellikle koronavirüsle mücadele kapsamında almış oldukları görevlerde göstermiş oldukları özveri, çaba ve fedakârlık takdire şayandır.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret bitiminde İlçe Emniyet Müdür vekili Enes Çakıçı beraberindeki polis memurları Kaymakam Kaya’ya kabulleri ve vermiş oldukları değer ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.




ETİKET :  

Tümü