Lise öğrencilerinden örnek davranış - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Lise öğrencilerinden örnek davranış

14-10-2021 | 00:49

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi'ndeki Şarköy Anadolu Lisesi'nin hayvansever öğrencileri, harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri parayla, sokak köpeklerine mama alıp, doyuruyor. Şarköy Anadolu Lisesi öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında yürekleri ısıtan sıcacık davranışlar sergilediler.
Bu konudaki hassasiyetiyle bilinen okul müdürü Esma Deniz DELLAL’ın katkıları ve kendi harçlıkları ile aldıkları mamalarla sokak hayvanlarını besleyip onlara su verdiler.
Yaşamımızın ve mahallemizin vazgeçilmezi olan can dostlarımıza sevgi göstermeyi de ihmal etmediler.
Bir hevesle alınıp bir süre bakıldıktan sonra sokağa terk edilen köpekler ile okul çevresindeki sokak hayvanlarının açlık sorununa duyarsız kalmadı. Öğrencilere önderlik eden okul müdürü Esma Deniz DELLAL’ın de kendilerini teşvik etmesiyle projeye tüm öğretmenler ve diğer öğrencilerin de dahil olduğunu ve büyük bir grup haline geldiklerini söyledi.Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin harç motoruna girmiş olan kedinin sesini duymaları sonucu araç kaputundan çıkartılarak kurtardılar. Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Taşdemir öğrencilerinin duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederek kediyi sahiplendi.




ETİKET :  

Tümü